Megdöbbentő: kiderült, miért tartott mindössze fél órát Harry herceg látogatása beteg édesapjánál





A szakértő szerint a Károly királynál tett látogatás nem ok nélkül volt annyira rövid.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.02.12.
Módosítva: 2024.02.12.
III Károly herceg királyi család Harry nyilatkozat

Már egy hét telt el azóta, hogy a palota bejelentette, rákot diagnosztizáltak a brit uralkodónál, III. Károlynál. A hír az egész világot megrázta, és sokakat töltött el aggodalommal. Még a király kisebbik fia, Harry herceg is – aki 2020-as távozása óta, és a feleségével, Meghan Markle-lel tett botrányos kinyilatkoztatásainak hála, mind az apjától, mind a család többi tagjától elhidegült – hazatért egy kis időre, hogy meglátogassa az édesapját, miután Károly személyesen hívta fel őt és tudatta vele a diagnózist. A sussexi herceg múlt hét kedden érkezett meg Nagy-Britanniába, és azonnal a Clarence-házba kísérték, ahol az apja várta. A találkozó végül alig 30 percig tartott, másnap pedig Harry már el is hagyta az országot.

"Our Planet" Global Premiere - Red Carpet Arrivals
III. Károly és Harry herceg / Fotó: Samir Hussein /  Getty Images

Az író, Robert Jobson nemrég tett nyilatkozatában úgy vélekedett, a rövid találka oka egyfelől az volt, hogy Harry herceg meglehetősen váratlanul állított haza, másrészt pedig – mialatt már kezdetét vette a kezelése – Károly szeretné megőrizni a nyugalmát a jelenlegi körülmények közepette. Márpedig ha a találkozó túl hosszúra nyúlt volna, óhatatlanul is felmerültek volna olyan kérdések köztük, amelyek csak feszültséget és idegességet generáltak volna.

Nem akarhatod, hogy megemelkedjen a vérnyomása. A király nincs túl jól: bármilyen típusú rákról van szó, kezelés alatt áll. A legjobb számára most a nyugalom

– mondta el Robert Jobson a Mirror beszámolója szerint.

Az uralkodó, III. Károly egyébként a minap a diagnózis bejelentése óta először szólt a népéhez, egy köszönőlevél formájában, amelyet a hírek szerint saját kezűleg írt alá.

Szeretném kifejezni szívből jövő hálámat azért a rengeteg üzenetért, támogatásért és jókívánságért, amit az elmúlt napokban kaptam

– üzente Károly, aki jelenleg Sandringhamben tartózkodik.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás