Cuki hagyomány: György herceg eltanulta Katalin hercegné ikonikus mozdulatát





Csaknem egymillióan látták már a videómontázst a brit királyi családról. György herceg imádnivaló gesztust tanult el Katalin hercegnétől.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2024.02.01.
Módosítva: 2024.02.01.
György herceg katalin hercegné mozdulat

György herceg nemrég még a grimaszolás koronázatlan királya volt, mostanra egyre érettebb nagyfiú válik belőle. Az idén 11. születésnapját ünneplő kis hercegről édes videómontázs készült.

katalin hercegnő györgy herceg
György herceg cuki hagyományt örökölt Katalintól (Fotó: Sebastien Bozon / AFP)

György herceg édes szokást vett át

Divattrükköt lesett el édesanyjától a kis György herceg. Villámsebesen terjed a TikTok-videó, amin azokat a pillanatokat gyűjtötték össze, amikor is az elmúlt években Vilmos herceg felesége egy gyors, gyakorlott mozdulattal megigazítja elsőszülött fia rakoncátlan fürtjeit a homlokán.

A közszerepléshez szokott brit királyi sarj már túl idős ahhoz, hogy eltűrje, édesanyja igazítgassa a haját, a jó megjelenés azonban neki is fontos lett az évek alatt. Akarva-akaratlanul is elvégzi hát a hajigazítást: ugyanazzal a mozdulattal, mint édesanyja.

Diana is így csinálta

A közel egymillió megtekintésnek örvendő TikTok-videóhoz számtalan dicsérő, olvadozó komment érkezett, s volt, aki megjegyezte: Katalin már Lajos herceg haját igazítja a lopott mozdulattal, sőt akadtak, akik emlékezni véltek arra, hogy annak idején Diana hercegné is ugyanezzel a gesztussal tette rendbe az akkor még gyermek Vilmos és Harry herceg frufruját.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás