Árulkodó jelek: így kapták le Meghant, közel a válás





Egyre több jel mutat arra, hogy Meghan és Harry herceg házassága a végéhez közeledik.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2023.08.19.
Meghan Markle válás Harry herceg

Egyre hangosabbak azok a hangok, amelyek azt mondják, meg vannak számlálva Harry herceg és Meghan házasságának napjai. Egyre többször merülnek fel olyan pletykák, hogy a házaspár már nem egymással képzeli el a jövőt. Egyik bizonyítékának gondolták, hogy Harry szállodai szobát bérel, ahol Meghan elől bujkálhat, míg máskor arról hallani, hogy Meghan rádöbbent, Harry mégsem volt a legjobb befektetés, és igyekszik kitúrni az üzletből hites urát.

Harry herceg, Meghan Markle, Netflix doku, YouTube videógrab
Fotó: YouTube

Most újabb muníciót kapott a válást pártolók tábora: Meghant ugyanis 156 ezer font értékű eljegyzési gyűrűje nélkül kapták le a barátai társaságában, ami csak tovább szítja a pletykát, hogy gond van a paradicsomban. 

A drága ékszer Diana hercegnő egyik karkötőjének két gyémántjából áll, és Harry herceg állítólag bátyjától, Vilmos hercegtől kért engedélyt a 156 000 font értékű kiegészítő használatához.

Egy, a párhoz közelálló forrás azonban azt nyilatkozta, hogy nem készül válni Harry és Meghan. "A sussexi hercegi pár házassága nincs válságban, nem fognak elválni. Még ha akadnak is küzdelmek, Harry azért harcol, hogy működjön a kapcsolatuk. Annyi időt fektetett a kapcsolatukba, és imádja a családját. Mivel ő maga egy összeomlott családból származik, ez extra motivációt jelent számára, hogy együtt tartsa a családját."

Paul Burrell, aki Diana hercegnő komornyikja volt 10 éven át egészen tragikus, 1997-es haláláig azonban azt mondta, biztos benne, hogy Harry csak azért marad a házasságban, mert szeretné látni felnőni a gyermekeit. Tart ugyanis attól, hogy az egykori amerikai színésznő eltiltaná tőle a gyerekeket.









Top hírek







Hírlevél-feliratkozás