Halálhírét keltették: megszólalt az énekesnő, akiről ijesztő összeesküvés-elmélet kering

Avril Lavigne elárulta, vele kapcsolatban két véglet létezik.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.05.16.
Avril Lavigne pletyka összeesküvés-elmélet halálhír

Avril Lavigne kanadai pop-rock énekesnő, aki Magyarországon is nagy népszerűségnek örvend, ám utolérte a hírnév egy sajátos árnyéka. Egyes rajongók ugyanis bizarr összeesküvés-elmélettel rukkoltak elő az énekesnőről, miszerint valójában 10 évvel ezelőtt elhunyt a sztár, és azóta másvalakivel helyettesítik a színpadon. Avril Lavigne elárulta, mit tesz e hülyeség ellen.

A DailyStar számolt be róla, hogy a városi legendák szerint a 2003-as első albuma után életét vesztette Avril Lavigne, és azóta egy alteregója, Melissa Vandella váltotta fel őt. Erről beszélt az énekesnő a lapnak:

Vicces számomra, hogy velem kapcsolatban két véglet van: az egyik azt mondja, úristen, te pontosan úgy nézel ki, mint aki egy napot sem öregedett, a másik oldal pedig azt, hogy nem is én vagyok. Úgy értem, nyilván én vagyok én, ez egy butaság

– mondta el Avril, aki úgy akarja bizonyítani, hogy igenis él, hogy a menő sztárok körében népszerű helikopterezés helyett a barátaival kempingezni, táborozni jár. Pont úgy, mint a legtöbb hétköznapi ember.

Szeretek túrázni és a szabadnapjaimat a szabadban tölteni ahelyett, hogy elmennék egy szállodába és ott a plafont bámulnám és gondolkoznék rajta, hogy mit kezdjek az életemmel 

– zárta sorait az énekesnő, aki bizony él és virul.

Íme Avril első, ma is emlékezetes slágere, a Complicated – a dalt tartalmazó bemutatkozóalbumából világszerte 16 millió példány talált gazdára:

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás