Katalin hercegné egyetlen mozdulattal lerendezte Meghan Markle-t





A hercegné testbeszéde egy cseppet sem volt őszinte. Sőt ez volt a legnehezebb dolog, amit meg kellett tennie.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.09.19.
botrány katalin hercegné Meghan Markle

Közismert, hogy Katalin hercegné és Meghan Markle sosem voltak túl jóban, II. Erzsébet királynő halála után ez csak tovább fokozódott. Ezután szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy Vilmos herceg felesége azért nem búcsúzhatott el a néhai brit uralkodótól Balmoralban, mert Károly király megtiltotta Harrynek, hogy az ő felesége ott legyen, így Katalinnak is nemet mondtak. Ez pedig később érződött is közöttük.

Vilmos és Katalin, család
Katalin hercegné kerülte a Meghan Markle-lel való találkozást Fotó: Max Mumby/Indigo/Getty Images

II. Erzsébet királynő halála után Harry herceg, Vilmos herceg és a feleségeik a windsori kastélynál köszöntötték a gyászoló tömeget. Azonban a testbeszéd-szakértők már ekkor megállapították, hogy Katalin hercegné gesztusa nem volt túl kedves, amikor kiszállt az autóból, és Meghan Markle tudtára adta, hogy nem kíváncsi rá. Sőt, Katalin hercegné számára ez a megjelenés volt az egyik legnehezebb dolog, amit valaha meg kellett tennie.

Katalin kiszállt a túloldalról Meghannal a háta mögött. Katalin első szándékos gesztusa az volt, amikor megkerülte az autót, hogy csatlakozzon a testvérekhez anélkül, hogy hátrapillantott volna Meghanre. Nyilvánvalóan meg sem próbált beszélgetésbe elegyedni vagy egy egységet mutatni

– fejtette ki Judi James testbeszédszakértő.

Meghan Markle bizonytalan volt, hogy közelebb lépjen-e Harryhez és Katalinékhoz, de végül Vilmos nyújtotta a karját felé, hogy csatlakozzon hozzájuk. Az eseményen azt is észre lehetett venni, hogy Meghan Markle nagyon ideges és a haját dobálta.

A két házaspár tavaly szeptember óta nem tartózkodott egy helyen, mivel Meghan az Egyesült Királyságban sem járt azóta. Harry herceg ugyan III. Károly király májusi koronázására visszatért Angliába, de az esemény után egyből vissza sietett az Egyesült Államokba, és nem találkozott külön a bátyjával és a sógornőjével – írja a Mirror.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás