RETRO RÁDIÓ

Peter Srámek gazdának állt: „Vettem állatokat otthonra, tyúkokat, és van két kacsám is”

Peter Srámek hétvégente talpig fess öltözékben áll színpadra, ám azt kevesen tudják, hogy szabadidejében mivel foglalkozik. Az énekes egy ideje gazdálkodik, kacsákat és tyúkokat tart, mellette kertészkedik, ami a kikapcsolódást jelenti számára.Megosztás
Szerző: N.V.N.
Létrehozva: 2023.08.20.
Módosítva: 2023.08.20.
Peter Srámek gazda népszerűség kertészkedés

Peter Srámek népszerűsége töretlen, még annak ellenére is, hogy több alkalommal gyűlt meg a baja irigyeivel. A szlovák származású énekes naptára hónapról hónapra csordultig van, ám ezt picit sem bánja, még ha ez a magánélete rovására is megy. Egyik fellépésről rohan a másikra, szabadideje alig van. Mégis minden előadás után siet haza, mert várnak rá! Az előadó készséggel mesélt a részetekről.

Peter Srámek
Szabadidejében kertészkedik és állatokat nevel (Fotó: Markovics Gábor)

Az, hogy sok fellépésem van, nem csak duma. Heti 9-10 buliba megyek, hétvégén pedig élő zenekaros koncertjeim is vannak.”

Igaz, hogy túlvállaltam magam, egyáltalán nincs magánéletem, de most nem is bánom. Addig megyek és csinálom, amíg az emberek kíváncsiak rám.

„Ez egy ilyen időszak, amivel én nagyon elégedett vagyok” – mondta a fiatal tehetség, aki kivételesen arról is beszélt, hogy várják haza a fárasztó utazásokkal járó fellépéseiről.

Vettem állatokat otthonra, tyúkokat, és van két kacsám is. Van egy kis kertem, amivel kikapcsolódásképp szoktam foglalkozni, nagyon élvezem a vidéki életet

– fűzte hozzá Peter Srámek.

Az előadót gyakran szólítja el a munkája otthonról, ám egy jó gazda mindig gondoskodik az állatairól. Az énekes esetében sincs ez másképp.

Olyan nincs, aki a tyúkokat is megetetné. De természetesen mindig gondoskodom arról, hogy ha nem vagyok otthon, valaki megetesse a szárnyasokat” – mondta mosolyogva az énekes.

Peter Srámek
Büszke arra, hogy első külföldi előadóként Fonogram-díj tulajdonosa (Fotó: Astro / Peter Srámek)

A szakma nagyjai is elfogadták

A koncertek mellett persze szakmai elismerésből is kijárt az utóbbi időben Peternek, amiért nagyon hálás.

Az első külföldi előadó vagyok, aki Fonogram-díjat kapott, amire nagyon büszke vagyok. A közönség szeretete a legfontosabb, és emellett, ha a szakma is elismer, az a hab a tortán” – mondta a Sztár Limonádénak, majd hozzátette, jólesik neki, hogy a szakma nagyjai is elfogadták, befogadták. „Az olyan nagy emberek, mint Charlie, Csepregi Éva vagy Végvári Ádám is elismerik a munkámat, ami fantasztikus dolog az életemben. Kollégaként tekintenek rám, már-már barátként. És nem feledkezhetek meg a Korda házaspárról, akikkel szintén jó kapcsolatot ápolok. Olyanok is vannak, akiktől nagyon szép levelet kaptam, például Keresztes Ildikó azt mondta nekem, hogy tetszenek neki a dalaim, és jól csinálom, amit csinálok” – büszkélkedett el Srámek. 

 

Ezeket olvastad már?
Tüneményes videó osztott meg kislányáról Hosszú Katinka: így főzőcskéznek Kamília

Tüneményes videó osztott meg kislányáról Hosszú Katinka: így főzőcskéznek Kamília

Mindenkit meglepett Katalin hercegné, ezt csinálta szülés után

Mindenkit meglepett Katalin hercegné, ezt csinálta szülés után

Csongrádi Kata Mikulásnak állt, nézd, mit vitt a gyerekeknek!

Csongrádi Kata Mikulásnak állt, nézd, mit vitt a gyerekeknek!

Cserpes Laura vallomása: Egészen váratlanul érkezett az életembe...

Cserpes Laura vallomása: Egészen váratlanul érkezett az életembe...

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás