Íme Liptai Claudia vadonatúj műsorának hivatalos előzetese - videó





Végre megérkezett az előzetes.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.06.29.
Liptai Claudia műsor reality Szingli vagy Svindli Viasat3

Ahogyan azt már megírtuk, Liptai Claudia egy vadonatúj műsorral jelentkezik. A Viasat3 csatornáján ősztől sugározzák a Szingli vagy Svindli realityt, ami egy taktikai társkeresőnek feleltethető meg. 

 

A Wisbro gyártásában készülő produkció merőben más, mint a hagyományos párkereső műsorok. Nem minden(ki) az, aminek látszik, a tét pedig jóval nagyobb, mint a szerelem. A villába egy egyedülálló lány és 10 srác költözik be, de közülük többeknek nagyon is foglalt a szíve. Vajon ki az, aki tényleg szingli, és ki az, aki a nyereményért bármit megjátszik? – ezt kell kiderítenie a főhősnőnknek, akinek a szerelmi ügyekben jártas Claudia is segít majd.

Liptai Claudia immáron nem titkolja tovább, hanem hivatalosan is a kamerák elé állt. Elmondta, hogy a hír igaz, és egy izgalmas új műsorral tér vissza a képernyőkre ősszel. 

A hír igaz! Ősszel indul a Viasat3 vadonatúj taktikai társkereső reality műsora, a Szingli vagy Svindli, aminek én leszek a házigazdája. Tudjátok, imádom a krimiket, és ebben a műsorban rengeteg lesz a nyomozás! Ráadásul a forgatási helyszínünk Dubrovnik és fantasztikus környéke, így minden adott, hogy ősszel nem lesz érdemes mást nézni, csak minket!

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás