Aggódnak Tóth Andiért, hogy újra elindul a lejtőn

Követői attól tartanak, talán újra mélypontra kerül. Valóban van okuk az aggodalomra?Megosztás
Szerző: DrCell
2023.04.01. 16:30
Tóth Andi szakítás féltik marics peti

Tóth Andi igazi művészlélek, aki óriási elánnal veti bele magát az előtte álló feladatokba, illetve az életében bekövetkező boldog pillanatokat és a mélypontokat is intenzíven éli meg. Nem titok, hogy vagy maximálisan csinál valamit, vagy sehogy. Mivel nem csak a karrierjében, a magánéletében is nagyon szenvedélyes és ezt pontosan tudják róla a rajongók, lehet, hogy okkal féltik őt?

tóth andi
Tóth Andi pénteken jelentette be, hogy a hír igaz: szakítottak Marics Petivel

Mindössze 15 éves volt, amikor egy tehetségkutatóban való szerepléssel berobbant a köztudatba és minden figyelem rászegeződött. A hirtelen jött sikert még a tapasztalt felnőttek is nehezen kezelik, nem csoda, hogy az akkor tizenéves lány 2 év leforgása alatt teljesen a padlóra került. Mivel úgy érezte, nem tud egyedül kilábalni ebből, szakemberekhez fordult, akik gyógyszeres kezelést javasoltak neki. Andi őszintén mesélt arról az időszakról egy YouTube podcastben, ahol elmondta, mindenáron szerette volna elkerülni az antidepresszánsok szedését.

Nyugtatókat és kedélyjavítókat ajánlottak nekem, de mondtam, hogy én szeretnék józan maradni. Nem akartam 17 évesen drogfüggő lenni. Úgy voltam vele, hogy ezt vagy megoldom normálisan, vagy kicsinál ez az egész

– mondta Lilu YouTube-csatornáján.

Jogosan aggódnak Andiért?

Az utóbbi időben úgy tűnt, Andi életében minden a legnagyobb rendben van, ám nemrég bejelentette, hogy felhagy az énekléssel, pénteken pedig – reagálva a pletykákra – elmondta, valóban szakított Marics Petivel. Mivel a rajongók úgy látják, hogy az énekesnő élete újra elindult a lejtőn, egyre többen fejezik ki aggodalmukat.

Együtt érzek veled Andim, és őszintén nagyon nagyon sajnálom, pedig aranyos pár voltatok és összeillettetek egymással. Remélem, hogy nem esel vissza abba, ami 16-17 éves korodban volt… 

– szúrta ki a Bors, hogy a Tóth Andi fan arra az időszakra utal, amikor az énekesnőnek szembe kellett néznie a démonaival. A követői remélik, hogy a Petivel való szakításon könnyebben túlteszi majd magát. 

 

Ezeket olvastad már?
Nagy a baj, Vilmos soha nem fog megbocsátani Harry hercegnek

Nagy a baj, Vilmos soha nem fog megbocsátani Harry hercegnek

„Ez már több a soknál!” – olajat öntöttek a tűzre Zámbó Jimmy fiánál

„Ez már több a soknál!” – olajat öntöttek a tűzre Zámbó Jimmy fiánál

„A bizalmába fogadott” – Tina Turnerrel lépett fel a magyar jazzénekesnő

„A bizalmába fogadott” – Tina Turnerrel lépett fel a magyar jazzénekesnő

„Fogja még bántani...” – Komoly vádakat fogalmazott meg Opitz Barbi édesapja

„Fogja még bántani...” – Komoly vádakat fogalmazott meg Opitz Barbi édesapja

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél feliratkozás