Karma horoszkóp: ez a 3 csillagjegy komoly feladatokat kapott

Egyre több ember hisz a karmában. Te hiszel benne?



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.11.22.
Módosítva: 2023.11.22.
horoszkóp csillagjegyek Karma

Ezt jósolja a karma horoszkóp ennek a három csillagjegynek:

Oroszlán

Az Oroszlánok csodálatos emberek. Az asztrológia azt mondja, hogy a Nappal vannak összekötve. Ez a sorsod neked is, hogy világíts, sugározz, hogy mások életébe fényt és örömöt vigyél szinte minden nap. Tüzes jegyként rendelkezel is az ehhez szükséges kifogyhatatlan erővel. Mégis, egyszer minden Oroszlánban felvetődik a kérdés: ki vagyok én valójában? Az elengedés az Oroszlán számára azt jelenti, hogy felismeri, szerepet játszik: szépet, fontosat, de mégiscsak szerepet. Fontos, hogy ezután az váljon fontossá, hogy a saját erkölcsi mércéjének is megfeleljen.

Mérleg

A Mérleg hihetetlenül érzékeny, azonnal megérzi, ha a környezetében valakik között felborult az egyensúly. Ő a békéltető, ez talán még gyerekkorából ered, amikor a környezetében lévő nézeteltéréseket próbálta elsimítani. Nagyon rosszul viseli a konfliktusokat – ezek nélkül azonban nem tudja képviselni a saját érdekeit… Eljön az életében egyszer a pillanat, amikor kiáll önmagáért, és megtapasztalja, semmi baj nem történik, ha egy időre kibillennek a dolgok a harmóniából. Megtanulni nemet mondani – ez a feladata!

Vízöntő

A Vízöntő az egyformaság ellen küzd, az egyéniségért, az egyediségért áll ki. Szabadságvágya hatalmas, ki akar törni a béklyóból, amit a társadalmi kötöttségek jelentenek. Ennek oka is a múltban keresendő, valamikor a családban talán elfojtottak minden kísérletet az újdonságra, minden vágyat a szabad életre. A Vízöntő mindig ugrásra kész, folyton retteg, hogy elveszti a szabadságát. Egyszer azonban maga mögött hagyja a múltat, és ráébred, hogy nincs veszélyben. Ezután tud már harmonikusan kötődni másokhoz.

(via)

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás