Felüljáró alatt élünk, de 4 hónap múlva megszületik a kisbabánk

Már a babakocsi is megvan.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.08.
házaspár hajléktalanszálló kisbaba

A gyermekáldás a legtöbb esetben az ember életének legszebb híre. Nagyon sok fiatal pár szeretné végre látni a két csíkot a teszten és hallani a nőgyógyász megerősítését, hogy "gratulálok, szülők lesznek". Mennyi izgalom és készülődés is van jelen az első terhességben! Sajnos azonban vannak olyan emberek, akik az élethelyzetük miatt nem tudnak felhőtlenül örülni a baba érkezésének. Ilyen cipőben jár Ladislav Boldezersky és felesége, Nada Venglarova.

terhes
Nem való minden élethelyzetbe gyerek / Fotó: Pexels.com (Képünk illusztráció)

A cseh házaspár már egy ideje Walesben lakik, korábban mindketten hajléktalanszállón háltak. A pár 5 éve van együtt, szerelem volt ez első látásra. Fedél nélkül az élet csupa keserűség, ők azonban örültek annak, hogy a megpróbáltatásokkal teli életükbe jött egy kis öröm. A Covid miatt úgy határoztak, hogy senki nem lakhat az utcán, így mindketten szállóban éltek. Nemrég azonban kitették őket. A férfi maradhatott volna, hiszen legális bevándorló, mivel azonban Nada illegálisan tartózkodik az országban, őt kitették. Egyetlen ágy a vagyonuk. Ez egy forgalmas felüljáró alatt található, ebben élnek most.

Nemrégi kiderült, hogy Nada terhes, 4 hónap múlva pedig megszületik a kisbaba. Már babakocsit is beszereztek, az azonban aggasztja őket, hogy utcára fog érkezni a baba. A férfi elmondta, hogy depresszióval küzd és már többször megpróbálta megölni magát, azt azonban nem szeretné, hogy a kicsi apa nélkül nőjön fel. Most gyógyszereket szed a depressziója ellen, és remélik, hogy elkeserítő helyzetük hamar megoldódik - írja a Mirror

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás