Titkos levelezés került nyilvánosságra az űrlények létezéséről

Két magas rangú ügynök bukott le: tudtak az idegenekről.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.06.19.
Módosítva: 2024.06.19.
űrlény Titkos invázió cia idegenek

Megrázó titkok derültek ki egy 25 évvel ezelőtti rejtélyes űrlényügyről. Történt ugyanis, hogy 1999-ben az UFO magazinban megjelent egy cikk, amely szerint lezuhant egy azonosítatlan repülő objektum Amerika területén, végül mégsem indult nyomozás az ügyben érthetetlen módon. Ez nem tűnik egyáltalán izgalmas felfedezésnek, számos alkalommal számoltak be hasonlóról állítólagos szemtanúk a hatalmas országban. Igazán izgalmassá az teszi csak ezt a történetet, hogy most évtizedekkel később előkerült egy beszélgetés két CIA-ügynök között, amelyben említést tesznek az ügyről.

földönkívüli, alien, ufo
Egyértelmű bizonyítékot találhattak az idegenek létezésére Fotó:  unsplash

A DailyStar a Reddit alapján számolt be róla, hogy futótűzként terjed a beszélgetés, amely két állítólagos CIA-ügynök, Hal Puthoff felderítőtiszt és Kit Green élettudományi részlegvezető között zajlott. 

Róluk terjedt el a pletyka 1999-ben, hogy egy harmadik férfi, egy ezredes, az ő társaságukban részt vett egy titkos akcióban, amely során lezuhant ufójárműveket keresett világszerte. Most úgy tűnik, hogy 25 évvel később kiderülhet, hogy igazak voltak az ismeretlen férfi állításai.

A most nyilvánosságra került e-mail-váltás szerint találkoztak földönkívüliekkel, akiket „kicsi, szőrös, és szürke lényeknek” írtak le. A lap beszámolója szerint egy neve elhallgatását kérő ezredes volt a harmadik tagja a csapatnak, aki szerint az egyik lezuhant gép roncsainál megjelent egy még működő ufójármű és az idegenek telepatikusan arra utasították a keresőcsoport tagjait, hogy ne hozzák helyre a lezuhant gépet.

A csapat ezután 90 percnyi időkimaradást tapasztalt, és nem tudták megosztani az információikat a feletteseikkel, amíg »ki nem szabadultak« a telepatikus irányítás alól. A csapat egyik tagja szerint a kis szürke lények rendelkeznek gondolatirányítási és telepatikus képességekkel

– olvasható a dokumentumban. Emellett az e-mailben kitérnek arra is, hogy a CIA-nak több mint 2 millió beszámolója van olyan esetekről, amelyek során katonák vagy civilek találkozhattak idegenekkel. Ám ezeket sosem vizsgálták ki alaposabban – írja a lap.

 





Top hírek









Hírlevél-feliratkozás