Budapesten kapták le a 365 nap-trilógia szexi színésznőjét – Videó

Elképesztő felvételek készültek a dögös sztárról.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.07.02.
Módosítva: 2024.07.02.
365 nap (film) Instagram színésznő Budapest

Egy csapásra meghozta a hírnevet a lengyel színésznő számára a Netflix nagy dobása, a 365 nap-trilógia. Az erotikus alkotás női sztárja, Anna-Maria Sieklucka hamarosan Neil Marshall Compulsion (a kifejezés jelentése: Kényszerítés, de a filmnek egyelőre nincs még magyar címe) című mozijában domborít majd, ám, addig is aktív életet él a közösségi oldalán – 4,3 millió követője legnagyobb örömére.

The Next 365 Days NY Fan Event
Anna-Maria Siekluckát elvarázsolta Budapest szépsége Fotó: Getty Images via AFP/AFP

Anna-Maria Sieklucka nemrég Magyarországon járt és elképesztő hatást gyakorolt rá Budapest, hazánk fővárosáról két bejegyzést is megosztott az Instagram-oldalán!

„Elkápráztattál a szépségeddel, Budapest!”
– olvasható Anna-Maria szerelmi vallomással felérő bejegyzése, melynek látványos és szexi fotós, illetve videós anyagát már közel 90 ezren lájkolták!

„Emlékek egy epikus utazásról Budapestre. Ez a város elvarázsolt a szépségével! Köszönöm a Visit Hungarynek, hogy itt lehettem!”
– írta Anna-Maria az Instára kikerült videója mellé, melyet máris mutatunk! A színésznő egyébként egyike volt annak közel 50 A-listás influenszernek és youtubernek, aki egy budapesti eseménysorozatra pár napra a magyar fővárosba érkezett a Magyar Turisztikai Ügynökség szervezésében.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás