Részegen bulizik Magyar Péter és azt hiszi, neki mindent szabad

A baloldal messiása azt hiszi, neki mindent szabad. Egyre botrányosabban viselkedik.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.02.
Módosítva: 2024.07.02.
Magyar Péter garázdaság Budapest

Az V. kerületi rendőrség garázdaság és rongálás miatt indított eljárást Magyar Péter ellen, aki egy belvárosi méregdrága szórakozóhelyen dorbézolt. A budai úrifiú feltehetően itt akarta kiereszteni a fáradt gőzt, ami az uniós választási kampányban felgyülemlett. Az este vége az lett, hogy Magyar Péter egy 43 éves, háromgyermekes családapához nem méltó, obszcén viselkedéssel fiatal lányokra nyomult rá erőszakosan, egy embert megütött, a több százezres telefonját pedig elvette és a Dunába hajította. Mindezt hullarészegen...

 

A szórakozóhely biztonsági őrei nem tudták jobb belátásra bírni a baloldali politikust, ezért fogták, és fojtófogással dobták ki a helyről. Az ott lévők szerint Magyar vállalhatatlan volt: 

ordibált, káromkodott, és közben folyamatosan fenyegetőzött, hogy ha „valakinek nem tetszik valami”, akkor ő majd tönkreteszi, kapcsolatai révén bezáratja a szórakozóhelyet, mert, hogy ő ezt „bármikor el tudja intézni”. 

Magyar Péter tehát elég sok indokot adott, hogy kidobják az elit klubból, de az estéje itt még nem ért véget. Az egyik szemtanú videóra vette, ahogy a baloldali messiás szinte önkívületi állapotban, hulla részegen tántorog az utcán. Többen kiszúrták, hogy a drappszínű nadrágja nem maradt éppen tiszta, óriási barna folt éktelenkedett a hátulján... Hogy mi történt vele, azt a mai napig csak találgatják az emberek, de az internet népe rajta röhög. 

De nem ez volt Magyar Péter első olyan esete, amikor arról tett tanúbizonyságot, hogy nárcisztikus személyisége miatt hamar dühbe gurul és erőszakossá válik. Elég, ha a következőkre gondolunk:

Íme videónk az agresszív Magyar Péter részeg ámokfutásáról:



 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás