Botrányosan viselkedett Magyar Péter, kidobták a biztonságiak a belvárosi klubból

A Tisza Párt-i politikus állítólag már nem volt szomjas, több vendégbe belekötött, nőket zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik...



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.06.21.
Módosítva: 2024.06.21.
Magyar Péter botrány

A biztonsági szolgálat munkatársai vezették ki a Tisza Párt-i politikust Budapesten hajnali négy óra tájban egy „ötcsillagos”, leginkább az úgynevezett „felső tízezer” által kedvelt klubból – a Ripost értesülése szerint. Mint írják: a szórakozóhelyre Magyar Péter a testőrei kíséretében érkezett.

May 30, 2024
(Fotó: AFP / afp)

Több szemtanú állítása szerint Magyar Péter az éjszaka folyamán, nagy mennyiségű szeszes ital elfogyasztása után órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett. Több vendégbe belekötött, nőket zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik. Hangoskodott és ahogy a helyszínen jelen lévők egybehangzóan állítják, egyre minősíthetetlenebbül viselkedett.  Több alkalommal alakult ki elfajulással, sőt tettlegességgel fenyegető szituáció, miután több hölgy férfipartnere számonkérte a minősíthetetlen viselkedést, a szexualitással kapcsolatos agresszív „beszólásokat”. A történtekről a jelenlévők több videófelvételt is készítettek.

A Ripost úgy értesült, hogy Magyar Péter belekötött azokba is, akik telefonnal próbálták rögzíteni a Tisza Párt-i politikus botrányos viselkedését. Verbális agresszióról, obszcén beszédről, vállalhatatlan viselkedésről számolt be több szemtanú.

Az alábbi videón az látszik, amint a szórakozóhely biztonsági emberei  a fenyegető helyzet súlyosságára tekintettel fizikai erőszakot alkalmazva, aztán Magyar Péter köré gyűrűt alkotva határozottan kivezetik a botrányosan viselkedő politikust.

 

A RIPOST az esettel kapcsolatban kérdéseket tett fel Magyar Péternek. A válaszok megérkezése esetén cikkünket frissítjük.


 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás