Együtt imádkozott a 12 éves Oliverért a kórház: fertőzött medencében fürdött

Mindenki reménykedett a gyógyulásában.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.25.
Módosítva: 2024.08.25.
Oliver anyuka hotel

A nyaralás mindenhogy nagyszerű, hiszen ez a kikapcsolódás időszaka. Bizonyosan mindenkivel megesett már, hogy a vakációjának volt egy-két igen rosszul sikerült eleme (járatkésés, járattörlés, rossz szállodai szoba), amely akkor nagyon megnehezítette a helyzetünket, most mégis nevetve mesélünk róla. Ez azért van, mert akármilyen nehézségek is történnek velünk, az üdüléshez valahogyan mindig pozitív emlékképeket kapcsolunk. Nos, a 46 éves, egyedülálló anyukának, Lucy Price-nak biztosan nem maradnak szép emlékei a törökországi nyaralásáról. 

A medencében kapta el a fertőzést Oliver

Az anyuka a munkahelyi bónuszaiból fizette ki magának és fiának a törökországi nyaralását. Egy négycsillagos, all inclusive szállodába mentek, és abban bíztak, hogy nagyon jól fogják érezni magukat. Amikor azonban megérkeztek, csalódottan konstatálták, hogy a szálloda lepukkant, mindenütt részeg emberek fetrengenek, és rettenetesen túltelített volt. Az anyuka találkozott a barátaival is, és ők is elégedetlenek voltak. A rémálom azonban csak ezután jött.

12 éves fia, Oliver úgy döntött, fürdik egyet a medencében. Ezután nagyon rosszul lett, és azonnal a kórházba kellett szállítani. Az asszony barátai elmondták, hogy látták, hogy ugyanebben a medencében egy ürülék lebeg, amelyet hálóval halásztak ki, de a vizet nem cserélték ki. A kórházban  bebizonyosodott, hogy kólibaktériummal fertőződött meg a fiú, és hogy akár halálos kimenetele is lehetett volna – írja a Mirror

Szerencsére Oliver felépült, az anyuka szerint azonban a kórházban jobbak voltak a körülmények, mint a szállodában. Most kártérítést követel.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás