Belehalt a mandulaműtétbe a 17 éves gyönyörű Alexandra





Családját sokkolta a váratlan tragédia. Még az orvosok sem tudták megmenteni az életét.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.04.20.
Módosítva: 2023.04.20.
műtét tragédia kórház

Tragikus módon egy rutinbeavatkozás miatt vesztette életét egy orvostanhallgató. A 17 éves Alexandra mandulaműtétre feküdt be a Királyi Berkshire Kórházba. A mandulakivétel eseménytelenül zajlott, de egy héttel később vérezni kezdett a torka, így egy újabb műtétre volt szüksége. 

Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay

Az érzéstelenítés során azonban allergiás reakciók léptek fel Alexandránál, az orvosok pedig már nem tudták megmenteni. A ragyogó és szeretetteljes tinédzser egy kiszámíthatatlan anafilaxiás sokk miatt vesztette életét. 

Az emléke előtt tisztelegve mintegy 3,8 millió forintnak megfelelő angol fontot gyűjtött össze a családja. Többen kedves szavakkal emlékeztek meg Alexandráról, a gyönyörű lányra, a hűséges és szerető barátra, akivel remekül lehetett szórakozni. A fiatal nyugdíjas orvos édesapját, Davidet és ápolónőként dolgozó anyját, Tanyát hagyta hátra. 

Heidi Connor vezető halottkém arra hívta fel a figyelmet, hogy rövid időn belül ez volt a harmadik olyan eset Angliában, amikor egy allergiás reakció okozta egy páciens vesztét – írja a Daily Mail. 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás