Vonagló sáskákat talált a szendvicsében egy éhes építőmunkás





Vigyázat, undorító tartalom következik, éhesen ne olvasd el!



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.12.21.
szendvics undorító reklamáció sáska

Egy éhes építőmunkás, a 60 éves Phil Hall munka közben betért egy brit bevásárlóközpontba a Sainsbury's-be, azonban ijesztő tapasztalatban volt része. Az itt vásárolt szendvicsében ugyanis egy élő sáskára harapott rá. Egy csirkés szendvicset vásárolt a férfi, amibe úgy tűnik, hogy a salátában egy hatalmas, élő sáska rejtőzködött. A férfi egy életre megutálta a csirkés szendvicset.

Azt gondoltam magamban, hogy ez a csirke nem lehet ilyen kemény és ropogós. Amikor kivettem a számból, akkor láttam, hogy egy hatalmas sáska. Még mindig élt, mert rángatózott és mozgott a feje, miután beleharaptam 

– árulta el a borzalmas részleteket Phil a Mirrornak. A férfi azonnal számonkérte az üzlet dolgozóit, hogy egy Angliában nem gyakori rovar hogyan kerülhetett a salátába, és hogyan nem vették észre a dolgozók, akik készítették a szendvicset. 

Phil ráadásul miután beleharapott a gusztustalan ételbe, hazaérvén még egy pozitív Covid-tesztet is produkált, úgyhogy igazi horrornapon van túl az építőmunkás.

 

Egy sáska és egy szendvics, biztos voltak már szebb napjaim is

 – tette hozzá a férfi.

Az üzlet reagált a reklamációra, és elnézést kértek a kellemetlen tapasztalatért, és megígérték, hogy a gyártóval együtt kinyomozzák a szendvics eredetét.

A salátát egy beszállító biztosította a Sainsbury's-nek, aki már brit szupermarketeknek is szállít zöldséget

 – írta közleményében a bolt.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás