Sorsfordító bizonyíték: még mindig a város melletti mocsárban lehetnek az ufónak hitt lények





Nagyon sokan gondolják úgy, hogy nem csupán legenda.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.08.17.
fénygömb UFO kutatás bizonyíték lény

Néhány napja igen nagy volt a riadalom Bostonban, ugyanis a nagyvárostól 50 mérföldre délen repülő gömbökre lettek figyelmesek. Az eset a híres Bridgewater-háromszög néven ismert területen történt, ahol egyébként is számtalan misztikus és megmagyarázhatatlan jelenséget regisztráltak már. Az emberek többsége a fényes gömböket nézve azt hitte, hogy ufó, egy újabb vizsgálat alapján azonban váratlan fordulat következett be. 

Sokan gondolták azt, hogy ufó, de úgy tűnik, másról van szó

Abington, Rehoboth és Freetown között helyezkedik el a híres Bridgewater-háromszög, amely arról híresült el, hogy igen sok megmagyarázhatatlan eset történik itt. Az ufóhívők egyik Mekkája ez, hiszen gyakran látnak gyorsan száguldozó fénygömböket az éjszakai égbolton. A fénygömböknek azonban más magyarázata is van. A földönkívüliek mellett ugyanis sokan abban hisznek, hogy a város melletti mocsárban él egy legendás szörnyeteg, a Puk-Wudjie. Ez az indián folklórból ismert lény arról híres, hogy elképesztő fénygömbök segítségével az erdőbe csábítja az embereket, ahol később lecsap rájuk. Az indián legenda szerint a lény élőhelye pontosan a Bridgewater-háromszögben található mocsaras terület.

Fénygömbökkel csábít az erdőbe, vagy a hangjával hív. Ez egy lélekrabló alakváltó

– nyilatkozta a szakértő a History Channelnek, amit a Mirror emelt ki. 





Sokan természetesen csak egy egyszerű mesének gondolják a Puk-Wudjie létezését, ugyanakkor egy új kutatás bizonyítékot szolgáltatott. Egy csapat szakértő ugyanis éjjel a lény erdejébe és mocsaras vidékére merészkedett, és drónok, valamint infravörös hőérzékelők segítségével feltérképezték a területet. Mágneses interferenciát érzékeltek, a felvételekből pedig egyértelműen kiderült, hogy valamilyen lény lapult a mocsárban. A mágneses mezőben az iránytű meghibásodott, és azonnal meg is jelentek a mozgó fénygömbök. A kutatás után nem sokkal megjelent Boston ege fölött egy újabb fényes gömb: sokan meteornak vagy ufónak hitték, egyre több ember azonban azt feltételezi, hogy valóban a Puk-Wudjie állhat a háttérben. 

 





Ezeket olvastad már?
Nyitnak a fővárosi strandok! Emelkednek vajon a belépők?

Nyitnak a fővárosi strandok! Emelkednek vajon a belépők?

Váratlan fordulat, ez történt a kis Maddie holttestével?

Váratlan fordulat, ez történt a kis Maddie holttestével?

Menczer: Magyar Péter a baloldal embere! A következő csalódás

Menczer: Magyar Péter a baloldal embere! A következő csalódás

Mitől fél Magyar Péter? Testőrök lepték el a vasúti kocsit

Mitől fél Magyar Péter? Testőrök lepték el a vasúti kocsit

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás