Olvasói fotót kaptunk: ufót láttak a szegedi tűzijátékon

Több helyi is beszámolt arról, hogy valami volt az égen.Megosztás
Szerző: parares
Létrehozva: 2023.08.22.
ufó augusztus 20 államalapítás Magyarország

Magyarország születésnapját az egész ország megünnepelte: nem volt olyan település, ahol ne rendeztek volna ünnepséget, és ne rótták volna le a polgárok méltóképpen a tiszteletüket első királyunk előtt. Hazánk legfontosabb ünnepnapján számtalan városban tűzijátékkal emlékeztek meg az államalapításról: ahogyan arról a Metropol is írt, Budapesten soha nem látott szépségű fényáradatba burkolózott az ég, és számtalan program várta a látogatókat. De a többi város is kitett magáért. Szegeden azonban olyat kaptak lencsevégre, amitől mindenki álla leesett. 

ufo
Ufót láttak Szegeden / Fotó: Pexels

A szegedi tűzijáték során többeknek is feltűnt, hogy valami van az égen. Fénye nem illant el a tűzijátékkal, hanem egy helyben lebegett. Körülbelül fél percig lehetett látni, majd nyomtalanul elillant. Egy olvasónk fotót is küldött a furcsa jelenségről

Egy olvasó lencsevégre kapta a repülő csészealjat

Beszámolója szerint alapvetően egy helyben lebegett, és ritkán tett kisebb körkőrös mozgásokat. Nem lehet tudni, mi volt ez pontosan, de körülbelül fél perccel később nyomtalanul eltűnt. 

Több helyi úgy gondolja, hogy repülő csészealjat látott. Arról már beszámoltunk, hogy egyre gyakoribbak az ufóészlelések a világon: nemrégiben TicTac alakú ufóról számolt be a haditengerészet egyik parancsnoka, valamint aggasztó rádiójeleket fogtak egy fekete lyukból. Magyarországon azonban eddig kevés hír érkezett repülő csészealjakról. 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás