Vigyázat, csalók! Fogyókúrás szerrel akarnak átverni a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének nevében





A csaláshoz a hivatalos dietetikusok nevét is felhasználták.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2023.08.15.
átverés Ketoslim Magyar Dietetikusok Országos Szövetség fogyókúrás termék

Se szeri, se száma, hogy hányféleképpen próbálják átverni az embereket az internetes világban. Kamu hirdetések, csaló linkek, ellopott celebfotók és hivatalos cégek nevei, ez csak egy pár példa arra, hogy milyen módokon akarnak bevételhez jutni a szívtelen szélhámosok. Most, a legújabb esetben például egy fogyókúrás szert próbáltak meg a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének nevével eladni az embereknek.

Fogyókúrás termékeket reklámoztak átveréssel /Fotó: Pexels (illusztráció)

Ismét visszaéltek a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének nevével – tájékoztatta lapunkat a társaság. Elárulták, hogy egy Ketoslim nevű kétes fogyókúrás termék hirdetésében használták fel a szakmai szövetség logóját, miközben a társaságnak semmilyen köze nincsen a szerhez, és nem is vizsgálták meg annak összetevőit. A szövetség így arra hívta fel a figyelmet, hogy nem ajánlják a Ketoslim fogyasztását, ugyanis annak a táplálkozás-élettani hatását nem ismerik, és elhatárolódnak tőle. 

Egyúttal arra is szeretnék felhívni a figyelmet, hogy ezek a csodaszerként hirdetett fogyókúrás termékek egészségre ártalmasak és veszélyesek lehetnek, hiszen általában sem összetételüket, sem hatásmechanizmusukat nem lehet pontosan ismerni, ezért használatuktól óva intenek a szakemberek!

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás