RETRO RÁDIÓ

Zoltán Erika nagy bejelenést tett: újra férjhez megy!





Az énekesnő 32 évvel ezelőtt ismerkedett meg későbbi férjével, Kátai Róberttel egy klipforgatáson, azóta töretlen boldogságban élnek. Erika pedig szívesen kimondja újra a boldogító igent.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.04.
hűség és ragaszkodás

Zoltán Erika hatvan éves lett és mint azt nemrég nyilatkozta, nagyon jól érzi magát és nem sírja vissza a fiatalságát.

„Nem az számít, hogy mennyi idősek vagyunk, hanem hogy mit értünk el az eltelt évek alatt. Nem sírom vissza a ropogós húszéves hamvasságomat. Engem nem ez az év, hanem a hosszan tartó klimax ráncigált meg nagyon: izzadtam, léböjt alatt híztam… Ez mindaddig tartott, amíg öt éve el nem hagytam a tejtermékeket. Már ott tartottam, hogy bedagadt a térdem, fájt a gerincem, műtéten gondolkodtam. Mandulatejet iszunk Zoéval, nem eszem sajtot, túrót, pedig nagyon szeretem.

Néhány hónap alatt eljutottam oda, hogy a fellépéseken nem fájt semmim. Jól érzem magam, mintha megint negyven lennék, másfél-két órákat énekelek, táncolok a színpadon” – mondta az énekesnő a hot! magazinnak.

Boldogságához és kiegyensúlyozottságához pedig nemcsak az járul hozzá, hogy fizikailag is kirobbanó és energikus, hanem az is, hogy lelkileg kiegyensúlyozott: férjével, Kátai Róberttel 25 éve élnek boldog házasságban. Egy klipforgatáson jöttek össze és Erika tudta, hogy ”neki vége„: gyors döntést hozott, elvált akkori férjétől és Robival kötötte össze az életét. Bár nem sokkal azután, hogy egymásra találtak, párja eljegyezte őt, az esküvőt csak hét évvel később tartották meg.

A 10. évfordulójukon azonban újra összeházasodtak, amiről az énekesnő párja nem is tudott, mert titokban szervezte meg. Zoltán Erika a Best magazinnak most elárulta, hogy már a harmadik lakodalmat is tervezik.





Ezeket olvastad már?
Kínos: Hilda magas labdát dobott Lacinak

Kínos: Hilda magas labdát dobott Lacinak

Bármikor megérkezhet a TV2 sztárjának második lánya

Bármikor megérkezhet a TV2 sztárjának második lánya

Se bugyi, se más: anyaszült meztelenül fotózták a csinos modellt

Se bugyi, se más: anyaszült meztelenül fotózták a csinos modellt

Schoblocher Barbara hullámvasútra készül, berobban az év bulija

Schoblocher Barbara hullámvasútra készül, berobban az év bulija

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás