Zoltán Erika hatvan éves lett és mint azt nemrég nyilatkozta, nagyon jól érzi magát és nem sírja vissza a fiatalságát.

„Nem az számít, hogy mennyi idősek vagyunk, hanem hogy mit értünk el az eltelt évek alatt. Nem sírom vissza a ropogós húszéves hamvasságomat. Engem nem ez az év, hanem a hosszan tartó klimax ráncigált meg nagyon: izzadtam, léböjt alatt híztam… Ez mindaddig tartott, amíg öt éve el nem hagytam a tejtermékeket. Már ott tartottam, hogy bedagadt a térdem, fájt a gerincem, műtéten gondolkodtam. Mandulatejet iszunk Zoéval, nem eszem sajtot, túrót, pedig nagyon szeretem.

Néhány hónap alatt eljutottam oda, hogy a fellépéseken nem fájt semmim. Jól érzem magam, mintha megint negyven lennék, másfél-két órákat énekelek, táncolok a színpadon” – mondta az énekesnő a hot! magazinnak.

Boldogságához és kiegyensúlyozottságához pedig nemcsak az járul hozzá, hogy fizikailag is kirobbanó és energikus, hanem az is, hogy lelkileg kiegyensúlyozott: férjével, Kátai Róberttel 25 éve élnek boldog házasságban. Egy klipforgatáson jöttek össze és Erika tudta, hogy ”neki vége„: gyors döntést hozott, elvált akkori férjétől és Robival kötötte össze az életét. Bár nem sokkal azután, hogy egymásra találtak, párja eljegyezte őt, az esküvőt csak hét évvel később tartották meg.

A 10. évfordulójukon azonban újra összeházasodtak, amiről az énekesnő párja nem is tudott, mert titokban szervezte meg. Zoltán Erika a Best magazinnak most elárulta, hogy már a harmadik lakodalmat is tervezik.