Az elmúlt években már megszokhattuk, hogy világsztárok árasztják el Budapest utcáit, hiszen egyre több hollywoodi produkció forgat hazánkban. Most éppen többek között a Dűne második epizódjának bizonyos részeit veszik fel a magyar fővárosban, így könnyen lehet, hogy a sarki pékségben olyan sztárokkal találkozhatunk majd, mint Austin Butler, Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson vagy Javier Bardem.

Mint azt a Blikk megtudta, a Dűne egyik legünnepeltebb fiatal sztárja, Zendaya is megérkezett hozzánk, egy szemfüles rajongó tegnap este pedig ki is szúrta egy helyi olasz étteremben, ahová biztonsági őrei gyűrűjében érkezett meg.

„Láttam, ahogy egy olasz étteremben vacsorázik. Ahogy az étterem bezárt, elsétált mellettem a biztonsági őreivel. Felismertem, hogy ő az, amikor beszállt egy kisbuszba. Nem volt felhajtás vagy rajongók körülötte” – számolt be a Twitteren a nagy eseményről a külföldi férfi.

Johnny Deppet a budapesti Four Seasonsben látták

Egy Deuxmoi nevű Instagram-felhasználó osztotta meg a hírt, hogy az Amber Heardot nemrég a bíróságon legyőző Johnny Depp éppen a budapesti Four Seasons Hotelben tartózkodik, ahol egy vörös hajú nővel látták. Bár sokan találgatták, hogy ki lehet ez a titokzatos hölgy, kiderült, az illető valójában egy franciatanár, akivel azért tölt sok időt a színész, mert következő alakítása XV. Lajos francia király lesz, és az ehhez szükséges akcentusát szeretné tökéletesíteni.