Wolf Kati megtörte a csendet, ezt árulta el új kapcsolatáról - Videó!





Az énekesnő két éve vált el a férjétől, azóta újra rátalált a szerelem.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.11.24.
vallomás

Wolf Kati ritkán enged betekintést magánéletébe. Az énekesnő két gyermek édesanyja, 2019-ben vált el a férjétől, azóta újra szerelmes lett. A magánéletének megőrzéséről Köböl Anita Nők, filterek nélkül című műsorában beszélt.

Gyerekeiről elmondta, ők sem szeretik kitárni életüket.

„Most lehet, hogy le is tépik a fejem, hogy beszélek róluk, mert mindig elmondják, hogy köszönik a civil életet és nem akarnak részt venni ebben, róluk ne beszéljek.” - árulta el az adásban Wolf Kati.

Hangsúlyozta, hogy így is nulla betekintést enged a sajtónak a magánéletébe.

„Lehet, hogy már átestem a ló túloldalára, de ha felmész a social médiámra, nulla kép van a gyerekekről, nulla kép van a barátaimről, nulla kép volt a férjemről. Egyáltalán nem beszélek arról, mi hogyan éltünk. A válásunk kapcsán adtam egy cikket, hogy normálisan elmondjam, mert annyival tartoztam a közönségemnek, hogy ezt tudják” - mesélte az énekesnő.

Wolf Kati őszintén mesélt arról, hogy meg szokta mutatni a lányainak, ha valamiért ki van borulva.

A válás után, nemrég megjelent egy cikk a mostani kapcsolatomról, amit nem én nyilatkoztam, és nyomokban tartalmazott valóságot. Nehezményeztem, nem szeretnék betekintést adni, mert privát életet élek”– mondta az énekesnő.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás