Édesanyjával nyaralt Máltán a népszerű modell. Kalandos útjukról a TV2 Mokka műsorában meséltek, ugyanis nem volt egyszerű a nyaralásuk, Fanni anyukája, Ágnes ugyanis nem beszél angolul, így lánya a testbeszédével és a mimikai megfigyeléseivel fordította az idegen nyelvét a helyieknek.

Máltán nyaral Weisz Fanni és anyukája, Léránt Ágnes /Fotó: Nors/BS

„Voltunk a Popeye-villában és nagyon sok helyen, és picit csalódtunk is, mert a villa zárva volt, úgyhogy csak kívülről tudtunk képeket csinálni. Aztán lementünk a tengerpartra bőrönddel, hogy napközben tudjon Fanni ruhát váltani, és valami 150 lépcsőn mentünk le. Befotóztuk magunkat, aztán elindultunk felfele, azt hittem, hogy meghalok” – számolt be Weisz Fanni anyukája a túrájuk kezdetéről.

„Angolul nem beszélek, és megindultunk kifele, hogy majd lesz, ami lesz, letöltöttünk egy alkalmazást, hogy majd az fordít. Nekem most lett csoda a Fanni, ugyanis ő mindent értett, a taxissal is kommunikált, azt mondta, a mimikáján a testbeszédén keresztül mindent értett” – mesélte el tapasztalatait a nyaralásukról Ágnes, aki elárulta azt is, hogy a következő célpontjuk vagy Ciprus vagy Svédország lesz. Azonban bevallották, hogy még mindig Magyarországot tartják a legszebb helynek a világon, így a Balatonra is terveznek lejutni még a nyáron.

A teljes interjút itt tudjátok megtekinteni: