Őszintén szólva, régen nem foglalkoztam a mi kapcsolatunkkal, teljesen természetes anya-lánya kapcsolat volt számomra. Aztán amikor nem beszéltünk egymással 5 éven át, akkor jöttem rá, hogy mennyire fontos, és milyen rossz anya nélkül. Ekkor ráírtam anyára, hogy mi újság, és találkoztunk. Azóta sokkal jobb, és szorosabb kapcsolatunk, mint volt. Most már tudom, hogy kire számíthatok mindig. Senki másra csak az anyukámra. Már inkább legjobb barátnők vagyunk, nem csak családtagok„ – fejtette ki Fanni.

„Nyilván Fanninak a helyzetéből adódóan tolmácsra van szüksége, ezért is vagyunk most itt együtt, mert én tudok jelnyelvre fordítani neki egyből, arról nem is beszélve, hogy mi nagyon jól ismerjük egymást, hisz én neveltem fel. Szinte látjuk egymás gondolatait, és hogy mit akar mondani” – tette hozzá az édesanya, amire Fanni is folytatta. – „Sokan félreértik a helyzetemet, és azt mondják, hogy jaj de anyás vagyok, de én jól érzem magam vele, sokan mondják, mintha a nővérem lenne. Persze ilyenkor én büszkén mondom, hogy ő az anyukám”.

Kapcsolatukba semmi sem zavarhat be, azt mondják, még a koronavírus sem tarthatja őket távol egymástól.

„Nem jöhet akkora hullám, ami megakadályozhatná, hogy én az anyukámmal találkozhassak. Én nem pánikolok, rengeteg tervem és célom van mostanában. Majd ha 100 százalékig kész leszek, akkor elárulok több dolgot róla” – mondta a modell, és szerencsére anyukája egy kicsit többet is elárult a projektről.

Egy közös könyvet szeretnénk írni, anya–lánya szemszögéből. Izgalmas lesz, mondjuk úgy, hogy valóságon alapuló fikció”– magyarázta Léránt Ágnes.

(Fotó: Metropol/Szabolcs László)