VV Fanni barátnője végre elárulta a nagy titkot





Csak egy ideig akarta űzni a leg­ősibb hivatást, mert titkon házasságról és gyerekről álmodott a meggyilkolt celeblány. Barátnője, Hajnalka szerint VV Fanni addig is a legjobb akart lenni a szakmájában, és erre rengeteget áldozott.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.02.23.

Kedves, cserfes valóság­show-hősként ismertük meg Novozánszki Fannit, aki a kamerák kereszttüzében lett szerelmes villatársába, Dennisbe, s ez a szeretetéhség a későbbiekben sem hunyt ki belőle, noha később göröngyös utat választott az áhított jólétért. Egy ideig titkolta, később azonban nyíltan beszélt arról, hogy örömlányként keresi a kenyerét, barátnőjétől azonban a Bors megtudta, hogy legbelül örök álmodozó maradt, aki ugyanarra vágyott, amire a legtöbb nő.

– Fanni egy végtelenül őszinte, jó kedélyű lány volt, aki mérhetetlenül vágyott a szerelemre. Egy gazdag, szerető férjet szeretett volna, akinek gyereket szülhet, és akivel gondtalanul élhet – mesélte lapunknak H. Hajnalka, aki kolléganőből és lakótársból lett Fanni legjobb barátnője, s akinek a celeblány elárulta, a későbbiekben fel akar hagyni a szakmával, hogy normális életet élhessen. De előtte biztos egzisztenciát próbált teremteni magának, hogy ne kelljen nélkülöznie, s kényelmes életet élhessen.

– Nehéz ebből a szakmából kiszállni, mert nagyon jó pénzkereseti lehetőség. De Fanni az eltűnése előtt már besokallt, nagyon elege volt az egészből. Pihenni akart, ezért a mellműtétje pont kapóra jött volna, de végül, ki tudja miért, lemondta, pedig akkoriban arra vágyott a legjobban – árulta el a barátnő, aki igazi maximalistának ismerte Fannit.

– Mindig a topon akart lenni, és ott is volt. Sokat foglalkozott magával, a halála előtt is négyszázezret költött arc- és szájfeltöltésre. A szakma legjobbja akart lenni, sokat mondogatta, hogy nem hibázhat. Pontosan emiatt nem ivott, nem drogozott, és arra törekedett, hogy minden vendége jó érzéssel gondoljon rá vissza. Ő így volt elégedett – mesélte Hajnalka, aki a mai napig gyászolja barátnőjét, s azért imádkozik, hogy a Jó Isten igazságot tegyen az ügyében.

Hajnalka tartja a kapcsolatot Fanni édesanyjával, Katalinnal, aki még három év után is képtelen feldolgozni a tragédiát.

– Legutóbb épp pár napja beszéltem Fanni anyukájával. Én is anya vagyok, tökéletesen megértem, hogy képtelen megnyugvást találni, főleg úgy, hogy el sem tudja temetni a lányát. Fanni szobájában még ott vannak a holmijai, sokszor bemegy, sírdogál. Leginkább középiskolás fia tartja benne a lelket, akinek az egész lénye Fannira emlékezteti.

 

 





Ezeket olvastad már?
Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

„Csaknem 30 voltam, amikor rászoktam...” – Nocsak, mi derült ki a TV2 sztárjáról

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás