RETRO RÁDIÓ

VV Fanni-ügy: B. László az ítélet összes pontja ellen fellebbezést nyújtott be





B. Lászlót életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélték VV Fanni meggyilkolásáért. A férfi továbbra is ártatlannak vallja magát, és nem nyugszik bele az ítéletbe.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.14.
az ügy folytatódik

Fanni maradványai soha nem kerültek elő, de a bíróság holttest nélkül is életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélte B. Lászlót. A férfi már az ítélethozatal után bejelentette, hogy ebbe nem nyugszik bele, és ezt most ügyvédje segítségével meg is tette: az ítélet összes pontja ellen fellebbezést nyújtott be.

A Bors megkeresésére dr. Lichy József, Fanni családjának jogi képviselője elmondta: B. László felmentésért fellebbezett a bíróságon, vagyis megy tovább az ügy az Ítélőtáblához.

Ez persze azt is jelenti, hogy a közel 5 millió forint, amit a nyomozók Fanni lakásában találtak, egyelőre nem fizethető ki az elhunyt lány szüleinek.

„Az Ítélőtábla számításaim szerint talán 2023 februárjában hozhat ítéletet, a másodfok után pedig még mindig lesz mozgástere B. Lászlónak, mehet tovább harmadfokra is, ha nem tetszik majd neki a másodfok ítélete. Az ügy akkor a Kúrián dől majd el, legkorábban 2023 őszén. Ennyit kell várniuk Fanni szüleinek arra, hogy végre lezáruljon ez a borzalom, és megkezdhessék a lányuk elvesztésének fájdalmas feldolgozását” mondta az ügyvéd.

Fanni családja még jó ideig nem kaphatja meg az ötmillió forintot Fotó: Bors

A szomszédok is ártatlannak hiszik

Megdöbbentette a dunaújvárosi szomszédokat a VV Fanni meggyilkolásáért első fokon életfogytig tartó fegyházra ítélt B. László súlyos büntetése. A férfi az utóbbi években a nagymamájánál lakott, ő azonban most elbújt a világ elől. B. László nem számított rá, hogy a bíróság bűnösnek mondja ki.

„Laci jó gyerek volt, sokszor láttuk a házban még gyerekkorában. Főleg a nagypapája beszélt szívesen róla nekünk, hogy az unokája mennyire jól tanul, és nagyon szeret sportolni. Lacika néha együtt játszott az én gyerekeimmel a ház mögötti parkban” – mondta a szomszéd, és hozzátette: B. családja egyáltalán nem olyan közeg, ahol gyilkosokat nevelnek.

„Amikor meghallottuk, hogy Lacit mivel vádolják, egyszerűen nem hittünk a fülünknek. Nem fér a róla kialakított képbe, hogy az az udvarias, szelíd gyerek elvette valaki életét. Csak valami súlyos félreértésre tudunk gyanakodni” – magyarázta az idős asszony.





Ezeket olvastad már?
Újabb hír jött Király Viktor házasságáról

Újabb hír jött Király Viktor házasságáról

„Látom benne az utódom” — 12 éves lett Kis Grófo nagyfia

„Látom benne az utódom” — 12 éves lett Kis Grófo nagyfia

„Nyomokban vagy önmagad” – Szinte felismerhetetlen legújabb képén Szabó Zsófi, durván nekiestek követői

„Nyomokban vagy önmagad” – Szinte felismerhetetlen legújabb képén Szabó Zsófi, durván nekiestek követői

Legyőzte a gyilkos kór, elhunyt a népszerű énekes

Legyőzte a gyilkos kór, elhunyt a népszerű énekes

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás