RETRO RÁDIÓ

Hatalmas a felháborodás! Vírustagadó bejegyzést terjeszt Jolly a Facebookon





Hatalmas felelőssége van a sztároknak a koronavírus-járvány alatt, a magyar zenész most nem segít a helyzeten.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.12.
veszélyes játék

A koronavírus-járvány második hullámában is óriási a felelőssége a sztároknak, akiknek most elsődleges feladatuk az útmutatás lenne, nem pedig a baj tetézése. Márpedig Jolly a minap egy vírustagadó irományt tett közzé az oldalán, éppolyat, amelyről az Országos Mentőszolgálat is írt a Facebookján - vette észre a Ripost.

Magyarországot is elérte a koronavírus-járvány második hulláma, tegnap már rekordszámú, 718 embernél mutatták ki a koronavírust. A helyzet súlyos, és bár a kormány mindent megtesz a hatékony védekezés érdekében, a hatóságok munkáját nagyban megnehezítik a vírustagadók. Ezzel kapcsolatban adott ki egy közleményt az Országos Mentőszolgálat is, miszerint több ezer lehetséges beteg szűrését végzik naponta, amit sokan semmibe vesznek. „A „vírus tagadók” egyre többször tesznek bizonyságot tudatlanságukról a közösségi felületeken és különböző módokon próbálják feleslegesnek beállítani a megelőzés fontosságát. Vannak köztük, akik csupán bagatellizáljak a problémát, míg mások a vírus teljes létezését tagadják” – írták.

Nos, Jolly a Facebook-oldalán pont egy, a koronavírus létezését tagadó irományt tett közzé, ami 23 pontban taglalja, miért nincsen fertőzés vagy miért ne vegyük komolyan azt. Minden bizonnyal a mulatós sztár nem gondolta át alaposan, mit tett, hiszen ismert emberként jól tudhatja, hogy óriási a felelőssége. Ezt bizonyítja, hogy a posztját már 1100 követője kedvelte, több mint 700-an osztották meg és közel 200-an szóltak hozzá. Ami a legszomorúbb, hogy a rajongóit sikerült meggyőznie és a posztokban egyetértenek kedvencük véleményével - írja a portál.

A hatóságok nem győzik felhívni a figyelmet: a koronavírus második hullámában is hatékonyan védekezni csakis teljes társadalmi összefogással lehet. Éppúgy, ahogyan azt tették az emberek az első hullámnál.





Ezeket olvastad már?
Kínos: Hilda magas labdát dobott Lacinak

Kínos: Hilda magas labdát dobott Lacinak

Bármikor megérkezhet a TV2 sztárjának második lánya

Bármikor megérkezhet a TV2 sztárjának második lánya

Se bugyi, se más: anyaszült meztelenül fotózták a csinos modellt

Se bugyi, se más: anyaszült meztelenül fotózták a csinos modellt

Schoblocher Barbara hullámvasútra készül, berobban az év bulija

Schoblocher Barbara hullámvasútra készül, berobban az év bulija

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás