Szegedi Fecsó és Bea szakítása elég hangosra sikeredett. Bea hűtlenséggel gyanúsította ex-kedvesét, és Fecsónak is volt egy-két durva hozzászólása az ügyhöz.

Fecso_Bea_Instagram

Ám úgy tűnik, a harag nem tartott sokáig, a szerelmesek újra egy párt alkotnak!

Fecsó Instagram sztorijában osztott meg egy képet, amin bár a nő arca nem látható, de elég egyértelmű jelek utalnak rá, hogy Bea fekszik mellette.

Fotó: Fecsó Instagram

A képen jól látható a tetoválás, amin ez áll: Fecsó. Akik követték a sztárpár kapcsolatát, azoknak nem titok, hogy Bea magára tetováltatta a férfi nevét, ezzel kinyilvánítva a szerelmét.

És ez még semmi! Szemtanúk látták a párt egy szórakozóhelyen táncolni és önfeledten mulatni, ami sokakat meghökkentett, ugyanis pár hete még mindennek is elhordták egymást.

Később a Blikknek egy telefonbeszélgetés alkalmával megerősítették a hírt, miszerint valóban kibékültek és újra egy párt alkotnak.

„Eddig nem szerettük volna nyilvánosságra hozni a részleteket, mert időt akartunk hagyni magunknak, hogy rájöjjünk működik-e ez a kapcsolat köztünk. De igen, több, mint egy hónapja kibékültünk.” – mondta a lapnak Bea, aki elismerte, hogy egy buli hevében felelőtlenül posztolt egy képet kettejükről.

Tokajban voltunk egy borkóstolón, ahol kicsit sokat ittunk, majd be is rúgtunk. Elmentünk egy szórakozóhelyre, ahol tovább ittunk és táncoltunk. Ekkor készültek a videók és a képek, amiket felraktam az Instagram oldalamra. Természetesen megbántam és gyorsan töröltem is.„ – tette hozzá.

Fecsó és Bea az elmúlt hónapban igyekezett mindent tisztázni és bíznak benne, hogy ezentúl bonyodalmak nélkül fog működni a kapcsolatuk.