„Sziasztok! Lesi Lili vagyok, ma reggel 9:00 órakor születtem 3560 grammal. Nagyon vártam, hogy megérkezzek a családomhoz végre. Apa és anya nagyon boldogok és hálát adtak értem a Nazareti Jézus Krisztusnak. Alig várom, hogy megismerjem a bátyámat, Lacikát kicsit fázom még, ezért is vagyok így betakarva és ha minden jól megy, vasárnap már haza is engednek minket” – tudatta tegnap az örömhírt L.L. Junior közösségi oldalán egy tündéri fotóval, amin a picit tartja. A rapper felesége, Kinga már napok óta kórházban várta a baba érkezését, hisz cukorbetegsége miatt veszélyeztetett terhesnek számított, Junior pedig új otthonukon dolgozott, hogy minden rendben legyen, mire családja hazaérkezik. A kicsi végül Junior tragikus körülmények között elhunyt kisfia születésnapja utáni napon érkezett.

Fotó: Facebook

Körtvélyessy Zsolt: Lili rám hasonlít

L.L. Junior apósa, Körtvélyessy Zsolt színész is alig várta már, hogy megérkezzen unokája, aki, mint viccesen megjegyezte, rá hasonlít a legjobban. – Ki másra hasonlítana a kicsi, mint rám – mondta nevetve a Metropol megkeresésére a színész, majd hozzátette, sajnos a látogatási tilalom miatt csak vasárnap láthatja először Lilit. – A koronavírus miatt sajnos nem mehetek be látogatni, de vasárnap a lányomék új otthonában tervezünk egy kis családi összejövetelt, ahol végre én is a kezembe foghatom. Egyébként igazi hajas baba, pont olyan, mint Kinga volt – tette hozzá a büszke nagypapa.

Fotó: DFP

Szívszorító videóval emlékezett Dávidkára

Junior kisfia, Dávid tavaly augusztusban szaladt ki az úttestre egy óvatlan pillanatban, amikor egy épp arra haladó autó elgázolta. Dávidka épp édesanyjával és bátyjával, Lacikával igyekezett hazafelé egy rendezvényről. A kicsi szeptember 16-án lett volna öt éves, édesapja ebből az alkalomból megható videót posztolt. „Ma lenne 5 éves az én okos, szép kis hercegem. Sosem feledlek, itt vagy a szívünkben minden nap, minden órában, minden percben …„ – írta a szívszorító fotómontázshoz a zenész.