Szulák Andrea is sok mindent átértékelt a koronavírus-járvány alatt. Egy darabig jól viselte a bezártságot, de most már nagyon szeretné visszakapni a szabadságát. A színész-énekesnő a Ripost7-nek elmondta, az elmúlt egy év sok mindent átrendezett az életében és a magánéletére is nagy hatással volt. Megesett, hogy kellemetlen meglepetések érték, de összességében úgy érzi, helyére került minden.

„Hosszú évtizedek is eltelhetnek úgy, hogy bizonyos emberek igazi valója nem mutatkozik meg. Elkendőzi őket a média vagy az anyagi helyzetük, de ezekben a kritikus pillanatokban lehullt a lepel, kiderült, ki milyen ember. Vannak, akik lemorzsolódtak, de szerencsére új barátságaim is születtek, és az is érdekes, hogy mely kapcsolataim fényesedtek meg a pandémia alatt. Ebben a helyzetben tisztán látszott, ki az, aki valóban törődik velem, és ki az, aki csak szeret fürdőzni a fényben. Felhív, keres, akinek fontos vagyok” – mondta az énekesnő, aki a legnehezebb pillanatokban is másokra gondolt.

Másokon segített a bajban

Most nem illik a saját sebeinket nyalogatni, legalábbis én nem ilyen vagyok, rendelkezésükre állok azoknak, akik nálam is sokkal nagyobb bajban vannak. Odamegyek, segítek… Emiatt vigyáznom is kell magamra, mert ilyenkor hajlamos vagyok akár a saját egészségemet kockáztatni. Nincsenek sokan körülöttem, de az a pár ember, akiket a barátomnak nevezhetek, iszonyatosan fontos, velük egymásba kapaszkodunk. Mentálisan és fizikai síkon is tudunk egymásnak adni. Ez a legfontosabb, hogy most ne érezzük magunkat egyedül” – jelentette ki Szulák Andrea, aki már megkapta az első oltását, így meglehet, hamarosan már meg is ölelheti a barátokat.

Ha szeretnéd a teljes interjút elolvasni, megtalálod a kedden megjelenő Ripost7-ben!