Hivatalosan is véget ért Megan Fox és a szintén színész, Brian Austin Green házassága, miután a felek aláírták a válási papírjaikat, és megegyeztek abban, hogy közös vagyonukat fele-fele arányban osztják meg.

A színészpár első randevújára még 2004-ben került sor, de az esküvővel egészen 2010-ig vártak. A válás során közös felügyeletet állapítottak meg gyerekeikre is, a 9 éves Noah-t, a 7 éves Bodhit és az 5 éves Journey-t is felváltva fogják nevelni – írja a Daily Mail.

A fotót nézve sokan startolnának rá a színésznőre Fotó: AFP

A fotót nézve sokan startolnának rá a színésznőre (Fotó: AFP)

A Transformers-filmekkel világhírűvé váló színésznő újra leánykori nevét, a Megan Foxot viseli, míg korábban Megan Greenként szerepelt a hivatalos iratokon.

A színészpár házassága során több hullámvölgyet is megélt, Fox először 2015-ben vetette fel a válást, de akkor sikerült rendezniük nézeteltéréseiket, és nem sokkal később megszületett legkisebb fiuk is. Green elmondása szerint ezúttal is a színésznő volt, aki a szakítás mellett döntött, mint elárulta: „Megan sokkal jobban szereti saját magát, mint engem”.

A válási procedúra megindulása óta már mindkét félre újra rátalált a szerelem, Green Sharna Burgess táncosnővel él együtt, míg Megan egyre gyakrabban mutatkozik a rapper Machine Gun Kelly oldalán, így a világ legszexibb nőjének kikiáltott színésznő nem sokáig maradt szingli.