A Sztárban sztár leszek! szombati válogatójában jelentős meglepetés fogadta a nézőket, hiszen Fodor Erik ekkor árulta el, hogy a kedvese gyereket vár. A megható pillanat Tóth Gabit könnyekig hatotta, és úgy tűnik, hogy az ő fejében is elültette a gondolatot, hogy újra babát vállaljanak.

Így reagált az örömhírre Tóth Gabi a Sztárban sztár leszek! műsorban (Fotó: TV2)

Nem véletlen, hogy az anyuka ennyire elérzékenyült, hiszen Erikkel jó viszont ápolnak, mivel Gabi volt a fiú mentora a Sztárban Sztár + egy kicsi című műsorban. Az egykori mentorált úgy döntött, hogy a genderbulit a kamerák előtt rendezik meg, ami egészen egyszerűen annyit tesz, hogy a TV2 színpadán tudják meg, hogy milyen nemű lesz a születendő gyermekük. Ilyen bulikat leginkább Amerikában szoktak tartani, ahol elterjedt szokás, hogy rózsaszín és kék színeket használva fedik fel, hogy kislány, vagy kisfiú lesz a baba.

Végül is kék konfettik lepték el a stúdiót, ami annyit jelent, hogy fiú érkezik majd a családba. Gabi erre reagálva egész egyszerűen a férjére, Krausz Gáborra nézett majd ennyit mondott:

„Krausz! Jó lenne egy kisfiú is!” – kiáltotta oda első gyermeke apjának. Gabi egyébként később le is csapott Erikre, szóval most újra az ő csapatát erősíti a fiatal tehetség.