Szinte a kocsijában élte az életét Ördög Nóra. A TV2 sztárja a csatorna legújabb kaland realityje, a Totem miatt kellett állandóan ingáznia.

– Igyekeztem hasznosítani az autóban töltött órákat. Amit lehetett, telefonon intéztem, és gyakran nem is volt elég a napi 4 óra, hogy a teendőlistám végére érjek. Nem tagadom, hogy napi közel 400 km-t vezetni nagyon fárasztó volt, de ezért cserébe nem kellett a gyerekeimet kivenni az iskolából és kibillenteni őket a kis napi rutinjukból. Ez így tehát nem is volt áldozat számomra. Reggelente el is tudtam őket indítani, és úgy jöttem el a forgatásra. Ha éppen nem is én vittem el őket a suliba, de mégis én ébreszthettem őket, én készítettem ki a ruháikat, én adtam neki reggelit, raktam össze a hátizsákjukat. Fontos volt, hogy így tudtam elindulni a forgatásra – mesélte Nóra.

Nem akarta hanyagolni a gyermekeit Nóri a munkája miatt (Fotó: TV2)

Ha kíváncsi vagy rá, milyen kulisszatitkokat árult még el Nóri a készülő műsorral kapcsolatban, látogass el a www.metropol.hu weboldalra vagy keresd a Metropolt a városszerte kihelyezett standokon.