Széphalmi Juliska nemrég új frizurát csináltatott magának. A táncművész a hosszú hajától egyetlen vágással szabadult meg. Most egészen rövid lett, amivel régi vágyát valósította meg.

– Régóta érlelődött bennem ez a dolog, a terhességem alatt vágattam le először, de már akkor elgondolkodtam azon, hogy még rövidebb legyen. Akkor ugyanis csak a vállamig ért. Talán az volt az első alkalom, amikor először eszembe jutott, mi lenne ha…? Mindig, mikor odajutottam volna, nem volt bátorságom megcsináltatni – emlékezett vissza Juliska, akinek munkája miatt sosem volt kiengedve a haja, csak pár eseményen jelent meg úgy. Mint mondta, csak problémát okozott a mindennapokban a hosszú haja.

Csak a baj és a macera volt vele! Ha valaki megkérdezi, miért vágattam le, akkor visszakérdezek: miért legyen hosszú? Mikor próbáljam ki a rövid hajat, ha nem most? Persze tudom, hogy ezt az öregséggel hozzák összefüggésbe, de szerintem ez butaság. Úgy érzem, lelkiekben ez a viselet sokkal közelebb áll hozzám – zárta a mondandóját a témával kapcsolatban Széphalmi Juliska, aki rengeteg negatív kommentet is kap új frizurája miatt, de igyekszik nem foglalkozni ezekkel a véleményekkel, hiszen így érzi jól magát a bőrében és lehet önmaga.

Ilyen volt… Fotó: Facebook

….ilyen lett Fotó: Facebook

Ungár Anikó hatalmas meglepetést okozott mindenkinek, amikor szőke haját egészen rövidre vágatta. A bűvész már nem érezte önazonosnak a hosszú haját Fotó: DFP

Katy Perrynél drámaibb oka volt a rövid hajnak. Pszichológusával beszélte meg, hogy jobb lenne a lelkének is, ha új külsővel jelenne meg Fotó: Northfoto