A Sztárban sztár leszek! legújabb évadából ismert Csontos Karina péntek éjjel vesztette életét egy szörnyű autóbalesetben.

A tragédia után a Blikknek a család felfoghatatlan gyászáról beszélt az elhunyt tehetség nővére.

Nem tudjuk pontosan, hány órakor mehetett el itthonról, mi azt hittük, a szobájában alszik. Mindössze egy papucsban, dzseki nélkül, egy nagyon vékony pólóban távozott. Mindig szeretett nagyon szépen öltözni, kizártnak tartjuk, hogy bulizni mentek volna. Ahogy azt is, hogy a baleset után még segítséget próbált kérni a Facebookon, tudomásunk szerint ugyanis azonnal szörnyethalt” – árulta el a lapnak Szandra.

Csontos Karina – Fotó: Tv2

Karina és a barátnője két másik fiúval együtt égett bent a kocsiban

„Azon a szakaszon áramszünet volt, de a rendőrök nem helyeztek ki semmilyen világító eszközt, hogy felhívják a figyelmet a veszélyre. Ha a rendőrök kiteszik a jelzőfényt, Karina még ma is élhetne, hiszen akkor biztosan észreveszik az autómentőt. Amikor anya másnap felkelt, megrémült, mert nem találta Karinát. Azt hitte, lement a barátnőjéhez az alsó emeletre, de sem ott, sem a munkahelyén, és a közeli boltban sem találta. Végül a rendőrök hívták, hogy menjen be hozzájuk. Reménykedtünk benne, hogy nem róla van szó, de amikor a láncát és a kulcsát odaadták anyunak, teljesen összeomlott. Én még a mai napig nem fogtam fel a húgom halálát, a lelkem soha nem fogja elfogadni. Kibírhatatlan a családunk fájdalma. Nem tudom, hogy kell túlélni ezt a fájdalmat” – mondta zokogva Karina 31 éves nővére.