Yael Cohen Aris népszerű modell az Instagrammon, 1 milliós követőtáborral büszkélkedhet. Nemrég azonban elképesztő megrázkódtatás érte: egy szexbabakészítéssel foglalkozó cég ugyanis a tudta nélkül egy rá hasonlító és róla elnevezett szexuális segédeszközt dobott piacra. Ráadásul még az apró szépségjelekre is figyeltek, valamint az arcvonásaik is megegyeznek a „bábuval”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Yael Cohen Aris (@yael1c) által megosztott bejegyzés

A 25 éves nő azt akarja elérni, hogy lekerüljenek a polcokról a személyazonosságával „izgalmasabbá” tett szexbabák. Ha esetleg valakinek kétségei merülnének fel arról, hogy valóban „őt” ábrázolják-e a bábuk, azt elég csak megnézni… Sőt, a babák ugyanazt a keresztnevet viselik, mint a bombázó.

Egy barátom felkeresett, hogy a babák feje mintha nagyon hasonlítana rám. Mikor utánanéztem, akkor tűnt fel, hogy ugyanaz a keresztnevünk, és az arcomat, a testemet, sőt még az ajkam feletti szépségpöttyöt is oda varázsolták rá” – árulta el megrázó részleteket a modell a DailyStarsnak.

Ezekkel a képekkel reklámozták a játékszert /Fotó: Doll Studio

A fiatal nő jogi útra akarja terelni az ügyet, de annak pikáns részei miatt nehezen talál ügyvédet, aki elvállalná a védelmét. Pedig még a cég az ő Instagram-oldalával és fotóival is hirdette a termékét.