A 63 éves Sharon Stone a The Beauty of Living Twice című, nemrégiben megjelent emlékirataiban beszél múltjának sötét részleteiről. Mint arról Stone beszámolt, a borzalom még tipegő korában esett meg vele és húgával, Kellyvel, amikor nagyanyjuk egy szobában hagyta őket Clarence Lawsonnal, majd rájuk zárta az ajtót.

A férfi ezt követően élte ki beteges vágyait a kislányokon. Sharon 14 éves volt, amikor a férfi elhunyt, ám a megtört lány még ekkor sem érezte biztonságban magát: sajátos módon bizonyosodott meg arról, hogy nagyapja valóban kilehelte-e a lelkét – írja a Bors.

08 November 2019, Berlin: Award winner Sharon Stone (category: Woman of the Year) will be on stage at the 2019 „GQ Men of the Year Awards”. (Fotó: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa)

„Amikor a koporsó mellett álltam, megböktem az ujjammal a hulláját, hogy lássam, tényleg halott-e” – emlékezett vissza a sztár, hozzátéve, hogy a felismerés pillanatában bizarr elégedettség rázta meg. Stone ezután a mellette álló 11 éves Kellyre nézett, és azonnal látta rajta, hogy húga is pontosan érti: vége a rémálomnak.