A próbák alatt többen is lesérültek, először Gabriela Spanic szenvedett comb-, majd bordasérülést, majd Détár Enikő orrcsontjából tört le egy darab, ezt követően pedig Gelencsér Tímea fájlalta a vádliját. Ha pedig mindez nem lett volna elég, Gabriela Spanicot szörnyű tragédia érte: két héttel ezelőtt, az élő show után tudta meg, hogy elhunyt imádott édesanyja. A múlt hét sem zajlott le változások nélkül.

A műsor napján kiderült, hogy két páros sem lép fel az élő showban, Osvárt Andrea és Marsi Anikó ugyanis koronavírusosak lettek. A produkciónak gyors megoldásra volt szüksége, visszahívták hát a két kiesett párost, így Emilio és Győrfi Dániel a partnereikkel rekordsebességgel tanulták be a táncukat. Hiába a nehezített helyzet, a két páros nagyon ügyesen teljesített, és bár Emilióéknak másodszorra is távozniuk kellett a műsorból, mindenki elismerte a profizmust, amivel a nehéz feladat elé álltak.

Hogy mindezek fényében mi várható a holnap esti műsorban, egyelőre nem lehet tudni: a TV2 teljes hírzárlatot rendelt el, a Metropol információi szerint a pénteki nap folyamán tájékoztatják a nézőket a szombati élő show menetéről. Annyit azonban lapunk megtudott, hogy a szombati adás Halloween tematikájú lesz, így előre borítékolható, hogy látványos produkciók várnak majd a nézőkre.

Fotó: TV2