Ákos idén már több produkcióval is jelentkezett. Tavasszal adta ki a Fel a szívekkel -maxit, majd országjáró turnéra indult, amely során több mint százezer lelkes érdeklődőnek zenélt zenekarával. A koncertek mellett forgatókönyvíró-rendezőként leforgatta Záróvonal című első kisjátékfilmjét, amelyet a tervek szerint 2022 első felében mutatnak be. Most pedig az új dalokat a Premier est keretében a budapesti Akvárium Klubban tüzes hangulatú klubkoncerten ismerhette meg a közönség.

Azt mondják, egy jó novellába annyi anyagot kell belesűríteni, amennyi egy regényhez is elég. A három új dalban annyi energiánk van, mint egy egész albumban. Minden együtt van ezen a középlemezen, amit szeretünk: szigorú szintihangzás, akusztikus és elektromos gitárok, élő dobfelvétel, kidolgozott vokálok. Külön öröm, hogy Menczel Gabi, aki a Bonanza feloszlása óta nem jelent meg a nagyközönség előtt, most szerzőként és előadóként is ezzel a lemezzel tér vissza – nyilatkozta az új szerzeményekről az énekes-dalszerző.

Az énekes új koncertje egyértelműen elvarázsolta a rajongókat, a koncertről és az új szerzeményekről is elismerően szóltak.„Nagyon felemelő este volt! Minden percét élveztem! Köszönöm! Az új dalok szuperek. Találkozunk az arénában”- írta a bejegyzés alá Hilda.„Köszönjük a majd kilencven perces ünnepi estét. Örülök, hogy a középlemezen szereplő mindhárom új dal elhangzott a családi körű bulin. Bátran állíthatom a teszt sikerült, fantasztikusan debütáltak az új számok, védőháló nélkül is. A decemberi Aréna koncerten is szívesen meghallgatnánk mindegyiket”- közölte Zoltán.

A rajongók nagy örömére a tervek szerint az esztendőt Ákos ezúttal is a Budapest Arénában zárja zenekarával 2021. december 11-én.