Szakmai és magánéleti sikereiről, kudarcairól, nehézségeiről és örömeiről vall Pápai Joci a LifeTV-n péntek este adásba kerülő, Összezárva Hajdú Péterrel című műsorban.

Az énekes élete igazi sikertörténet: hosszú évek nélkülözése után 2017-ben robbant be a magyar könnyűzenei életbe, azóta pedig sikert sikerre halmoz. Mindez azonban nem sikerült volna, ha nem lenne mögötte erős, stabil hátország: felesége és gyermekei, valamint imádott szülei szeretete mindenen átsegíti.

Joci Hajdú Péternek őszintén beszélt a szüleihez fűződő kapcsolatáról, és mindarról, amit tőlük tanult.

Nagyon jó viszonyban vagyok a szüleimmel, akik óriási szerelemben élnek a mai napig! Édesanyám nem tanult tovább, pedig rendkívül tehetséges talajtornász volt, megyei versenyeket is nyert. Ő azonban tizenöt évesen eldöntötte, hogy férjhez akar menni apukámhoz. Tizenhét évesen megszülte a bátyámat, apámmal a mai napig annyira szerelmesek! Minden nap sétálnak a tóparton, csókolóznak, kézen fogva járnak. Ez a legnagyobb dolog, amit adhattak a családjuknak. Ez az a fajta boldogság, ami szerintem pótolhatatlan – fogalmazott az énekes.

Hogy miket mesél még el Joci, kiderül a LifeTV péntek esti adásából!

pápai joci

Pápai Joci szerencsésnek érzi magát (Fotó: LifeTV)