Aki eddig izgult, hogy mi lesz Palik Lászlóval miután távozott a TV2-től az most megnyugodhat, ugyanis egy új műsorral tér vissza, de nem a tévé képernyőre, hanem az online térben várja majd a nézőket.

Az új műsor november 15-től lesz látható a YouTube-on (Fotó: TV2)

Palik László a közösségi oldalán jelentette be, hogy a Manna Vision Media Kft.-vel együttműködésben a YouTube-on készít sorozatot, amelynek a Palikék Világa by Manna címet kapta és heti háromszor jelentkezik majd a legnagyobb videómegosztó oldalon. Két szerkesztővel, Konyári Edinkával és Wágner Tamással fog együtt dolgozni, ám hogy a videók témája mi lesz, az egyenlőre nem derült ki.

November 15-én elindul a YouTube csatornám!‼️ Az online térbe költözöm, de nem egyedül! Viszem magammal két szerkesztő kollégámat, akik ezért cserébe már a csatornapromó forgatásán is alaposan megizzasztottak kérdéseikkel. Tőlük viszont még ezt is elviseltem. Mert ilyen lesz a Palikék Világa by Manna” – jelentette be Instagram-oldalán a műsorvezető.

Palik László október 18-án jelentette be, hogy három évad és több mint 300 adás után nem vezeti tovább a TV2 extrémsport-realityjét és távozik a csatornától is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Palik László Hivatalos (@laszlo.palik) által megosztott bejegyzés