Rengeteget kellett dolgoznia azon, hogy elfogadja a testét Kárpáti Rebeka. A csinos műsorvezetőnő, influencer igyekszik pozitív példát mutatni a fiatal lányoknak a közösségi médián keresztül a divatvilág sokszor felszínes, a valóságot hírből sem ismerő világról.

Tizenkilenc évesen kiutaztam Milánóba modellkedni, ahol nem tudtam érvényesülni, mert túl alacsony voltam, túl széles csípőjű és egyáltalán nem voltam az a manöken alkat akiknek bezzeg tucatjába ütköztem szembesítésként minden áldott nap a castingokra menet. Nem voltam elég jó. Következett Isztambul. Ott sokszor azt a kritikát kaptam, hogy ide meg nem elég nőies a testem. Nagyobb cici, kerekebb popsi és formásabb test kellene. Nem találtam a helyem, nem ez volt az én utam. Hazaértem egy csomó kérdéssel, bizonytalansággal és önképzavarral a fejemben… elkezdtem hasonlítgatni magamat másokhoz és ezzel együtt leépíteni azt a csekély kis önbizalmamat is – fogalmazott az Instagramon megosztott bejegyzésében Rebeka.

A műsorvezető végül elfogadta a testét olyannak, amilyen: már nem zavarják a striák a combján vagy a narancsbőre, azt szeretné, ha mindenki tisztában lenne a saját értékeivel, és egészséges önképet alakítana ki saját magáról.

Fotó: Ripost/Markovics Gábor