Tefi Pessoa egy videóban nevette ki saját magát, miután rosszul értelmezte a ruhát, amit egy eseményre vett fel magára. Ő egy ismert YouTube-sztár, aki nemrég megjelent a Dűne brit premierjén, ahol véletlenül elkövette ezt a jelentős divatbakit.

Elsőre egyébként nem mindenkinek tűnne fel a kis félreértelmezés, de az internet népe azonnal kiszúrta a hibát és bár lélegzetelállítóan nézett ki a sztár, mégis mindenki a bakijával kezdett foglalkozni. Tefi Silvia Astore ruháját viselte a hollywoodi rendezvényen. Ennek az estélyinek az a különlegessége, hogy van egy lyuk az oldalán, amin alapvetően a lábát ki kell dugnia a ruha viselőjének, na ezt Tefi nem tudta.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

SILVIA ASTORE (@silviaastore_studio) által megosztott bejegyzés

„Srácok, megőrülök” – mondta a bakit elkövető sztár a TikTok-oldalán. – „Megőrülök, mert megtudtam, hogy a lábamat át kellett volna dugnom azon a őrült lyukon.”

„Miért nem tudok egyedül felöltözni? Hiszen már felnőtt vagyok” – folytatta viccelődve a videóban Tefi, aki még Instagramon hozzátette, hogy eszébe se jutott, hogy az ott a lábának a a helye. Biztos volt benne, hogy a tervező csak futurisztikus akart lenni azzal a különleges kivágással.

@hellotefi

LMAO WHYYYYYY BRO

♬ original sound – hellotefi