Nem bírom ki, hogy ne élőzzek egy kicsit” – kezdte bejelentkezését Schobert Norbi.

Bejött hozzám egy vendég meglátogatni – folytatta Norbi, aki mellett ott ült pártfogoltja, Rácz Géza. „Az az egészben a fantasztikus dolog – itt vagyok ilyen utolsó napos megfigyelésben –, hogy úgy jött be Géza hozzám, hogy rendesen vonatra, villamosra, buszra szállt – mondta Norbi, majd a fiúhoz intézte szavait: „Te önállóan, egyedül eljöttél Pándról ide hozzám, a kórházba meglátogatni.”

Igen, mert nagyon fontos vagy nekem – vette át a szót Géza, aki a fitneszgurunak köszönhetően már 110 kilótól szabadult meg.

„Nem vagyok még abban a formában, hogy nagyon boldogan bejelentkezzek, de komolyan mondom, hogy elképesztő” – mondta Norbi mosollyal az arcán. Hozzátette, hogy tavaly nyár elején a legmesszebb pont, ahova Géza el tudott menni, az a ház eleje volt. Eddig Norbi látogatta sok hónapon keresztül, most pedig magától bement hozzá, ami hatalmas dolog.

Ez annyira jóleső érzés nekem! Csak ez számít! – mondta a fitneszguru, majd büszkén folytatta. Vannak még csodák, nekem ez a csoda, hogy Géza bejött hozzám.

Sorait azzal zárta, hogy hamarosan otthon lesz, és akkor egy egészen más Norbi tér vissza: aki csak a jó dolgokkal foglalkozik, nem a stresszel.

Nem bírom ki, hogy ne élőzzek!

Posted by Norbi Update on Tuesday, August 31, 2021