RETRO RÁDIÓ

Mentőhelikopter vitte kórházba Schobert Norbit, kiderült, mit csinált, amikor rosszul lett





Hirtelen annyira rosszul lett Schobert Norbi, hogy csütörtök reggel a családjának riasztania kellett a mentőket. Azonnal kórházba szállították, állapotát az első hírek szerint sikerült stabilizálni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.27.
dráma

A Bors információi szerint szokásos reggeli futását követően, váratlanul lett rosszul otthonában Schobert Norbert. Felesége, Rubint Réka is megerősítette a hírt, lapunkhoz eljuttatott egy rövid közleményt, amelyet a felesleges találgatások elkerülése érdekében közösségi oldalán is megosztott.

Drága Alakreformosok! Drága Update követők! Mivel a hír olyan, mint a futótűz, ezért szeretném a találgatásokat megelőzni, és tájékoztatni Titeket arról, hogy ma reggel a Szerelmem az otthonunkban rosszul lett. Azonnal mentőt hívtunk, az állapotát sikerült stabilizálni! Kórházba szállították, jobban van, Vele és mellette vagyok! Kérem a tisztelt sajtót, ne keressenek. Amint tudok pontos információkkal szolgálni, jelentkezni fogok. Megértéseteket köszönöm!” – írta Rubint Réka.

A Bors úgy tudja, Norbit mentőhelikopterrel szállították egy budapesti kórházba, ahol jelenleg is orvosok felügyelete alatt áll.

Az ötvenéves fitneszedzőnek korábban is több komoly betegséggel kellett szembenéznie. Sőt saját elmondása szerint első, 2012-es szívműtétje után megérintette a halál szele. Még könyvet is írt arról a „kemény” negyven percről, amíg élet és halál között lebegett, mert a műtőasztalon az orvosok megállították a szívét. Korábban a vállalkozó lapunknak elmondta, hogy szívének egyik billentyűje nem záródik, így a létfontosságú szerv körülbelül kétszer annyi munkával biztosítja a megfelelő vérkeringést, mint egy átlagos emberé. Azaz szervezetének motorja már annyit dolgozott, mint egy hatvanéves férfié. A műtétet sokáig halogatta, végül nem lehetett tovább várni, vállalnia kellett a komplikációkkal járó beavatkozást. Az operáció jól sikerült, azonban felépülése picit sem volt zökkenőmentes. Schobert egy héttel a súlyos be­avatkozás után tért haza, ám hamar újra visszakerült a kórházba.

Az ijedtség olyan nagy volt, hogy a végrendeletét is megírta, amelyben mindenét imádott feleségére hagyta. Még ugyanabban az év­ben, decemberben újra kés alá kellett feküdnie, amelyet ő maga tudatott.

A zseniális or­vosok nagy, durva, hosszú életmentő műtétet végeztek rajtam, 200 perc szívmegállítással. Nyolc napot voltam titokban intenzíven a határmezsgyén. Már nem ott va­gyok. Isten úgy akar­ta, tanuljak még, tanultam – írta 2012-ben Norbi a közösségi oldalán, ahol köszönetet mondott feleségének és mindenkinek, aki állapota javulásában segédkezett.

A dráma itt még nem ért véget, ugyanis szívproblémái mellett évtizedeken át szenvedett gyógyíthatatlan gerincbetegsége miatt is. Mindennap gyógyszereket kellett szednie, sőt a járás is igen nehezére esett, miután 1989-ben, egy triatlonversenyen eltörte a gerincét. Norbinak ezt követően csavarokkal rögzítették a csigolyáit, de fájdalmai az évek alatt visszatértek. Mi több, az idő múlásával egyre keservesebb és elviselhetetlenebb lett együtt élni ezzel a kínnal, így nem lehetett elkerülni az operációt. 2019 őszén már harmadszor került a műtőasztalra az Országos Gerincgyógyászati Központban. Szerencsére az operáció jól sikerült.

Egy órán át tartott a be­avatkozás, amely során orvosi cementtel rögzítették, töltötték fel a két csigolyám közötti részt. Tíz perc alatt megkötött, én pe­dig néhány órával később már lábra is tudtam állni. Olyan volt, mintha kicseréltek volna – mondta régebben a Borsnak Norbi.

A Schobert család még nem osztotta meg a nyilvánossággal, hogy most mi okozta Norbi rosszullétét. Csak remélni tudjuk, hogy a lehető leghamarabb felépül.





Ezeket olvastad már?
Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás