Bár tavaly júniusban azt mondta, soha többé nem mutatja meg a kislányát Tóth Gabi, mert félti, az énekesnő most mégis kivételt tett és megszegte a magának tett ígéretet. A Sztárban sztár leszek! ítésze a Nők Lapja fotósának mutatta meg Hannarózát, aki egy igazi imádnivaló szépség.

A csöppséget korábban egyébként már „részletekben” láthatta a nagyközönség, hiszen Gabi a keresztelőjéről is posztolt gyönyörű fotókat, de az arcát akkor nem mutatta meg. A csütörtökön megjelenő lapban Gabi egyébként arról mesél majd, hogy újrateremtette önmagát, és hogy milyen elképesztő utazás anyának lenni.

Mivel nyilván Gabi is emlékszik rá, hogy tavaly júniusban mit mondott, ezért gyorsan meg is magyarázta, hogy miért szerepel most mégis címlapon a kislányával – írja a Bors.

„Az elmúlt év nehézségei, próbatételei közepette az egyetlen boldogságunk a kislányunk, legnagyobb kincsünk, erőnk, hogy együtt, boldog családban élünk. Sok beszélgetés, hosszas mérlegelés, s rajongóink kislányunk felé áramoltatott mérhetetlen szeretete és hónapok óta tartó, rengeteg kérlelő üzenete után úgy döntöttünk, hogy kijelentésünkkel ellentétben most az egyszer, egy különleges napon, anyák napján kivételt teszünk, s megmutatjuk őt egy közös fotón.”

Holnaptól már az újságosoknál! A Nők Lapja címlapján Tóth Gabi és kislánya!

Erről is szó lesz ezen a héten:

▫️A…

Posted by Nők Lapja on Tuesday, April 27, 2021