Drámai történetet osztott meg a közönséggel a mindig kőkemény rapper Hajdú Péter műsorában. A megrázó vallomástól a műsor házigazdájának is kis híján elállt a szava. Curtis elmesélte hogyan lett leukémiás édesapja, aki egészen drámai módon betegedett meg.

– (Édesapám )Leukémiás volt, az is egy érdekes sztori, mert elütötte egy autó Újpesten, a központban, és jött akkor egy mentő, ami előtt egy Tbc-st szállított, viszont ha nem veszik föl – ugye nem volt még steril a menőautó – akkor már ott elhunyt volna. Fölvették, viszont ezáltal elkapta a tbc-t , tbc-re kapott egy gyógyszert, aminek egy bizonyos mellékhatása az, hogy… hogy is van a leukémiában, vörösvérsejteket szaporítja vagy az lesz kevesebb?„ – mesélte a megdöbbentő történetet a zenész.

– A dalom szövegét ő ihleti, sőt, tudom jól, hogy azóta is velem van.

A rapper nem bírta ki könnyek nélkül a beszélgetést Fotó: Metropol/Szabolcs László

– Úgy érzed, hogy édesapád az őrangyalod – kérdezte az énekest Hajdú Péter.

– Én azt, Én azt. Bízom benne, hogy büszke lenne rám. Én azt gondolom, hogy az.

– Ő tudta, hogy te rapperként fogod élni az életedet? Vagy ő abban bízott, hogy focista leszel – érdeklődött a műsorvezető vendégétől.

– Ő még ugye akkor ment el, amikor fociztam, és az az érdekes , hogy pénteken elutaztunk Békéscsabára az Újpesttel és vasárnap volt a meccsünk és akkor jött érte a menő, amikor mentem a pályára és akkor mondta, hogy föntről nézi, hogy rúgom a gólt. Akkor én nagyon lecsesztem, hogy mondom jössz haza, és majd megbeszéljük a meccset, és mi mindig megbeszéltük a meccseket. Vasárnap hajnalban meghalt, és én vasárnap gólt rúgtam, és 1-0-ra nyertünk az én gólommal – mondta Curtis a könnyeivel küszködve.

Hajdú Péter a sztárt az utolsó időszakról is kérdezte, amit apjával tölthetett.

Curtis elárulta, hogy ebben az időszakban került legközelebb hozzá.