A szőke hölgy láttán elsőként nem egy konyhatündér jut eszünkbe. Nos, a szőkeség éppen ezekre a gondolatokra szeretne rácáfolni, ezért is jelentkezett a Séfek séfe legújabb, hétfő este startoló évadába – írja a Ripost.

Laternik Andrea „Rea” nem tagadta, hogy szeretett volna mindig is egy barbie-s külsőt, emellett a kedvenc színe a rózsaszín, ami szintén elengedhetetlen a játékbabakülsőhöz.

Nagyon szeretem a rózsaszín összes árnyalatát, ha tehetném, az egész világot rózsaszínbe borítanám. Mindig szerettem volna barbie-s külsőt, és nem egy fogtündér volt, aki ezt valóra váltotta, hanem egy fodrász és egy plasztikai sebész” – magyarázta a TV2 kamerájának Rea, aki fontosnak tartja, hogy ne csak az ízek legyenek tökéletesek, de a „szakács” is ínycsiklandozóan fessen. „Nagyon fontos nekem, hogy a konyhában is jól nézzek ki, szeretek szexisen öltözni és csábítani természetesen” – tette hozzá a versenyző, aki a főzés alatt kissé bepánikolt.

A szőkeségnek az egyik séf is bejön – Fotó: TV2

A szőke hölgynek nemcsak az ételkészítés tetszett meg, hanem szemet vetett a műsor egyik legdögösebb séfjére, Krausz Gáborra is, de azt is elárulta, hogy miért és melyik szakácstól tart a leginkább.

Nálunk otthon gáztűzhely van, szóval ott nem kell tapogatnom az indukcióst. Stresszelek, nem fogok beleférni az időbe” – panaszolta Rea, miközben mustáros kéregben sült csirkemellet készített, amit sült mozzarellával, konzervkukoricával, paradicsommal, sajttal, sült baconnel és édesburgonya-pürével tálalt. Tudta, hogy nagyot kell villantania, mert a séfek idén még magasabbra tették a lécet.

„Tudom, hogy a séfek nagyon háklisak a krumplipürére, ezért nagyon selymessé akarom varázsolni. Vomberg Frigyes úrtól kicsit tartok, mert tudom, ő nagyon szigorú. Gábor nagyon jó pasi, nagyon szexuális” – fejtette ki véleményét Laternik Andrea „Rea”.

Idén egy másik Krausz Gábort várhatunk, mivel nemrég gyermeke született, így emiatt csapatával is máshogy fog majd bánni.

Hogy a látszatra rácáfol-e Laternik Andrea, az a ma este kezdődő műsorból kiderül.