Mint ismert, Galambos Lajost 30 milliós közüzemi csalással és vesztegetéssel vádolták meg. Ügyében azonban még nem született ítélet. A hét elején folytatódott volna a tárgyalása, ahol azonban nem tudott megjelenni, mert elkapta a koronavírust. A mulatós zenész már korábban is azt nyilatkozta, hogy tart a fertőzéstől.

„Nagyon megijedtem, amikor tapasztaltam magamon a tüneteket. Először hőemelkedésem volt, majd lázam, zsibbadtak a végtagjaim, ezek utaltak a betegségre. Gyorstesztet végeztettem, amelynek vasárnap érkezett meg az eredménye: pozitív lett. Azóta már végeztek rajtam egy PCR-tesztet is, annak az eredményét még várjuk” – mesélte a Blikknek Lajcsi.
A mulatós zenész felesége, Boglárka különösen veszélyeztetett, hiszen tüdőbeteg. Így amellett, hogy alaposan megviseli a trombitást a fertőzés, még szeretteiért is aggódik. Ezért komoly döntésre szánta rá magát: elhagyta mocsai birtokát. Ezzel akarja családját megóvni, és távol is fog maradni, amíg meg nem érkezik a PCR eredménye.

Fotó: Metropol/Markovics Gábor

„A családom jól van, de távol tartom magam tőlük, nem akarom bajba hozni a szeretteimet, vagy adott esetben megfertőzni őket, főleg a feleségemet nem, aggódom érte. Ezért is döntöttem úgy, hogy egy időre Budapestre költözöm, ha pedig megjön a teszt eredménye és adott esetben pozitív lesz, akkor a családi ház egy elszeparált, külön bejárattal rendelkező részébe költözöm” – mesélte Lajcsi.